recomandări pentru primul weekend din 2022 la sibiu - plimbări prin muzee și la zoo - pârtii deschise la păltiniș
default

Anul 2022 începe cu două zile de weekend. Așa că ar trebui să profităm din plin de ele, să ne odihnim, pentru că de luni reîncepem munca. Dar, pe lângă odihnă, aerul curat cu siguranță că face bine. Se găsește din plin în Muzeul ASTRA sau la Păltiniș. Nici la Târgul de Crăciun din Piața Mare nu e rău.

Târgul de Crăciun este deschis până în 3 ianuarie. Așa că cine nu a ajuns încă în Piața Mare sau dorește să mai simtă o dată atmosfera sărbătorilor, acum e momentul. Mai sunt două zile în care e deschis. Trebuie însă să știți că, după petrecerea de Revelion, acolo se va intra din nou pe baza certificatului verde.

Muzeul ASTRA este închis în data de 1 ianuarie, dar duminică de la ora 10 la 17 își așteaptă vizitatorii. Vă puteți reface după petrecerea de Revelion într-un cadru de vis.

Grădina Zoologică este lângă Muzeu, așa că dacă ieșiți la plimbare cu cei mici, pot vizita animalele, mai ales că au fost aduși doi jaguari. DETALII AICI

Puțină mișcare nu strică, iar pârtiile de la Arena Platoș și Oncești așteaptă schiorii pentru câteva coborâri. Dacă nu schiați o plimbare prin Păltiniș vă poate remonta, pentru că aerul de munte este numai bun pentru asta.

Dacă aveți chef de un film bun, Cinegold este deschis și în 1 și în 2 ianuarie. Puteți alege dintre Encanto, Casa Gucci, Matrix Renașterea, Clifford- Marele câine roșu, Tabăra, Dune, Te urăsc, te iubesc, Omul Păianjen- Niciun drum spre casă. Programul complet AICI 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu