ce cupluri celebre din românia s-au despărțit în 2021

Final de an – Retrospectiva “iubirii”. Ce cupluri celebre din România s-au despărțit în 2021 ?

Liviu Dragnea și Irina Tănase păreau să fie să formeze unul dintre cele mai solide cupluri însă, inevitabilul s-a produs. După 8 ani de zile, cu bune și cu rele, cei doi s-au separat, după ce fostul lider al PSD a aflat că iubita sa de 29 de ani, l-ar fi înșelat. Cei doi s-au cunoscut în 2013, atunci când Irina i-a devenit asistentă. Deși între cei doi există o diferență de vârstă de 30 de ani, acest fapt nu a reprezentat un impediment în relația lor. Liviu Dragnea a avut și o reacție după apariţia informaţiei că s-ar fi despărţit de Irina Tănase.

Există schimbări în viaţa fiecăruia şi există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, aşa cum am făcut-o şi în viaţa politică. Ştiu bine ce fac şi de ce şi întotdeauna iau decizii spre mai bine”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook, informează News.ro.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au spus și ei „ADIO!”, după ce Laurențiu Reghecampf a spus pentru Fanatik.ro că divorțează.

Da, e adevărat, divortăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut”, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru Fanatik.

În ultimii ani au existat în repetate rânduri informații legate de o despărțire a impresarei de soțul ei, însă niciodată nu s-au confirmat.

La Măruță, Anamaria Prodan a dat declarații despre situația în care se află familia sa.

El este tatăl copilului meu, niciodată nu o să vorbesc urât de el. Poate de-a lungul vieții am făcut niște greșeli, dar promit că am să le repar. Am să lupt că toți copiii mei să nu se împiedice de asta. Lăsăm legea să își spună cuvântul. Și noi aflăm lucruri din presă! Nu știm exact adevărul. Dacă ar fi să o iau de la capăt, aș face la fel. Nimeni nu se poate gândi că cineva poate să îți facă rău. O să văd cum stau lucrurile și voi da o declarație oficială Întotdeauna mi-am apărat famlia cu prețul prieteniilor distruse. (…) Am văzut și noi declarația din presă, mi-a citit-o cineva. Nimeni din familie nu știe adevărul. (…) Cel mic suferă cel mai tare, că nu prea își vede tatăl”, a spus Anamaria Prodan.

Recent, au ieșit la iveală mai multe detalii despre viața antrenorului, care ar fi avut o amantă încă din anul 2017.

Ultima oră

Comentariul meu