video evitați strada maramureșului - reparații urgente la final de an

Finalul de an nu aduce aglomerație doar în supermarketuri, ci și pe străzile din oraș. La nervii întinși contribuie și lucrările la carosabil făcute înainte de finalul anului, pe repede- înainte. Este cazul străzii Maramureșului, unde joi se circulă îngreunat din cauza asfaltărilor.

Sibienii care au trecut joi pe strada Maramureșului au întârziat cel puțin câteva minute la destinație. Asta din cauza faptului că au fost prinși în trafic. Mai exact au avut de așteptat până li s-a dat verde pentru a-și continua drumul. Au fost opriți la intersecția cu strada bârsei, din cauza unor lucrări la carosabil.

[fvplayer id=”494″]

Cei care le-au executat au asfaltat un șanț care trona de-a latul străzii de aproape două luni de zile. Dar, acum, la final de an, când traficul este aglomerat, au găsit de cuviință să-l asfalteze. Pe nervii șoferilor.

video evitați strada maramureșului - reparații urgente la final de an

[fvplayer id=”498″]

video evitați strada maramureșului - reparații urgente la final de an video evitați strada maramureșului - reparații urgente la final de an video evitați strada maramureșului - reparații urgente la final de an

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Asfaltat pe ploaie, ce are? Si dupa aia mai radem de aia din Teleorman ca fac acelasi lucru…toti o apa si-un pamant, bravo CORA!