video: aroganță în trafic la sibiu - și-a parcat mașina în mijlocul drumul ca să meargă la magazin
Captură video Facebook/INFO Ridicări Auto SIBIU

Un șofer a dat dovadă de aroganță maximă în trafic în municipiul Sibiu. Omul avea „o treabă importantă” de rezolvat la un magazin, așa că și-a parcat mașina unde a apucat. Doar că ignoranța lui i-a deranjat pe ceilalți participanți la trafic care au privit siderați cum individul și-a lăsat autoturismul în mijlocul drumului.

Un participant la trafic a publicat pe grupul de Facebook INFO Ridicări Auto SIBIU un clip video ce îl are ca protagonist pe un bărbat care și-a parcat mașina în mijlocul străzii. Acesta a pornit luminile de avarie, s-a dat jos din autoturism și a plecat peste drum la magazin. Fiindcă era închis, s-a întors înapoi în scurt timp. [fvplayer id=”499″]

Ignoranța lui i-a deranjat pe restul participanților la trafic. Omul a blocat practic banda, chiar în zona unei intersecții, înaintea unei treceri de pietoni.

Oamenii care au văzut imaginile l-au criticat dur pe rețelele de socializare.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Când părinții nu au bani de prezervative, se nasc păduchi de ăștia, inutili umanității, doar ca să consume aer…

  2. Si tu de ce nu te-ai dat jos sa i zici ceva sau macar sa iei un pumn in cap ca ai indraznit sa il provoci ? Din cauza voastra , care stati baricadati in masini cu telefoanele si doar filmati , nu se intampla nimic si oameni de genul aluia cu Audi , au sa fie tot timpul si au sa faca la fel , pentru ca nimeni nu le atrage atentia .. filmarea asta era mai bine sa ajunga la un agent de circulatie prima data , dar nici aia nu faceau nimic pentru ca “nu s-a filmat cu camera omologata a Politiei” .. deci prin urmare , ne uitam la imagini , comentam si trecem mai departe .