zece zboruri suspendate temporar de la sibiu – pe listă și cele spre madrid, liverpool, milano, bologna, veneția și viena

Companiile aeriene care operează de pe Aeroportul Sibiu vor reduce la minim zborurile spre și dinspre mai multe destinații din Europa. Decizia a fost luată din cauza numărului redus de bilete cumpărate în perioada de iarnă, dar și din cauza variantei Omicron.

[fvplayer id=”490″]

Lufthansa zboară în acest moment pe ruta Sibiu- Munchen cu o frecvență de 13 zboruri pe săptămână. Din 10 ianuarie numărul curselor săptămânale se va reduce la 8. La nivel mondial Lufthansa anulează 10% din zborurile pe care le-a programat pentru perioada sezonului de iarnă 2021- 2022, adică aproximativ 33.000 de zboruri.

În perioada 7 ianuarie- 28 februarie 2022 spre Viena nu se va zbura deloc de pe Aeroportul Sibiu. Austrian Airlines suspendă această rută pe care în prezent se zboară în fiecare zi de luni și vineri.

Ryanair suspendă cele mai multe rute de pe Aeroportul Sibiu:

-Sibiu – Billund din 7 ianuarie până în 4 februarie

-Sibiu – Bologna din 7 ianuarie până în 4 februarie

-Sibiu – Milano MXP din 9 ianuarie până în 2 februarie

-Sibiu – Treviso din 8 ianuarie până în 1 februarie

-Sibiu – Liverpool din 7 ianuarie până în 4 februarie

-Sibiu – Bruxelles CRL din 6 ianuarie până în 3 februarie

Nici la Stuttgard nu se va mai putea ajunge cu un avion care decolează din Sibiu. Blue Air a suspendat aceste curse din data de 8 ianuarie până în 2 martie 2022. „Observăm că, din cauza restricțiilor de călătorie, foarte mulți pasageri își reprogramează călătoriile din lunile ianuarie și februarie, concentrându-se pe rezervarea vacanțelor de preajma sărbătorilor de Paște și din vară” spune Oana Petrescu, Director General Blue Air.

Wizz Air a suspendat în perioada ianuarie – martie 2022 zborurile de pe peste 45 de rute din și spre România. Printre acestea se numără și

-Sibiu – Baden-Baden – 7 ianuarie – 29 martie

-Sibiu – Madrid-  8 ianuarie – 12 martie

 

 

Ultima oră

Comentariul meu