polițistul care a omorât o fată pe trecerea de pietoni în agnita - este ajutorul șefului de post din brădeni
Sursa: observatornews.ro

Polițistul care, luni seara, a călcat cu autospeciala o tânără în vârstă de 21 de ani pe o trecere de pietoni din Agnita, iar aceasta a decedat, este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. Se pare că agentul de poliție nu se afla în misiune în momentul producerii accidentului și nu era nici sub influența băuturilor alcoolice.

Agentul de poliție, angajat în cadrul Postului de Poliție Brădeni, circula pe direcția Agnita – Sighișoara atunci când, pe strada 1 Decembrie din orașul Agnita a lovit o femeie în vârstă de 21 de ani pe trecerea de pietoni. Tânăra circula regulamentar, iar polițistul nu se afla în misiune. Sursele Ora de Sibiu au declarat că acesta nu avea nici semnalele acustice pornite, și nici pe cele luminoase.

Polițistul se numește P. A. și are 40 de ani. Sursele spun că ar fi vorba despre ajutorul șefului de post. Acesta este căsătorit și are un copil. „Este un băiat deosebit, nu este cunoscut ca un om care consuma alcool, nu se pune problema de așa ceva. El este născut în satul Retiș din comuna Brădeni, aici locuiește și este angajat la postul de poliție. Eu știu că ar fi acasă, este necăjit”, spun sursele Ora de Sibiu. 

Cât despre tânăra decedată, aceasta avea 21 de ani și lucra la o fabrică din oraș. Fata a făcut liceul în Agnita, loc în care avea cei mai mulți prieteni care astăzi o plâng pe Facebook.

VEZI AICI CINE ERA FATA CĂLCATĂ DE MAȘINA POLIȚIEI

CITEȘTE ȘI: Tânără călcată cu mașina de un polițist la Agnita – Fata a murit pe loc

CITEȘTE ȘI: Accidentul mortal de la Agnita – Tânăra era pe trecerea de pietoni când a fost lovită de mașina poliției

Ultima oră

Comentariul meu