ai văzut autobuzele roșii din sibiu? află povestea lor!

De câteva zile se plimbă prin Sibiu autobuze… roșii! Am făcut cercetări și nu, nu are legătură cu Moș Crăciun, ci cu Flyeralarm, o companie sibiană ce oferă soluții de marketing offline.

Îmbrăcate de sărbătoare, autobuzele personalizate sunt reprezentarea perfectă a sloganului Flyeralarm – Love your brand – pentru că atunci când îți iubești brand-ul, vrei să îl faci cât mai vizibil pentru ceilalți, nu-i așa? Echipa Flyeralarm din Sibiu face posibil acest lucru încă din 2015, cu sute de colaborări la activ atât naționale, cât și internaționale.

Povestea Flyeralarm România

Compania sibiană lucrează în parteneriat cu Flyeralarm Germania, aflată în topul firmelor care oferă servicii tipografice pe segmentul B2B în Europa și, de asemenea, una dintre cele mai mari companii e-commerce din Germania. Flyeralarm Sibiu oferă clienților nu doar produse tipografice de înaltă calitate – de la flyere până la cataloage și facturiere – ci și servicii de grafică și machetare (ex: realizare identitate vizuală – logo, sigle, culori branding), grafică publicitară pentru diverse suporturi și sisteme expoziționale (roll-up, banner, textile, agende, ș.a) și servicii DTP. Toate aceste materiale printate vin cu variante de la cele mai elegante cum ar fi hârtia mată dublu cretată, până la soluții eco precum hârtia reciclată.

ai văzut autobuzele roșii din sibiu? află povestea lor!

Servicii personalizate pentru succesul afacerii tale 

Fiecare colaborator Flyeralarm primește consultanță personalizată în marketing offline, unde se recomandă cele mai eficiente servicii și produse pentru obiectivele brand-ului respectiv în limba română, engleză sau germană. La aceste servicii de primă clasă se adaugă o echipă creativă și muncitoare, calitatea materialelor aflată la standarde internaționale și livrarea rapidă.

În zilele noastre, mediul offline rămâne una dintre principalele metode de marketing, coordonată atent sau chiar promovată folosind campaniile din mediul online. Cert este că, spre exemplu, pixul și agenda cu logo-ul brandului promovat ajută potențialul client să aibă în minte numele companiei, fiind obiecte utile, folosite zi de zi.

Flyeralarm se asigură că brand-ul tău este cu adevărat văzut

Prin această investiție în produse sau servicii de print offline, te asiguri că brand-ul tău este vizibil și că, la momentul potrivit, va fi negreșit luat în considerare. Flyeralarm România te ajută să descoperi cele mai bune tactici de promovare print pentru brand-ul tău, adaptate la cerințele pieței și la standarde ce bucură atât simțul vizual, cât și cel tactil. Materialele folosite sunt durabile, calitative și de impact.

Cariera ta la Flyeralarm

Fiind o companie într-o continuă creștere, Flyeralarm România este în căutare de talente locale care să se alăture echipei. Dacă ești deschis la provocări și îți dorești un job în domeniul marketing-ului offline, Flyeralarm te invită la un interviu!

Mai multe despre companie puteți afla pe website-ul oficial www.flyeralarm.ro sau scanând codul QR de pe unul dintre autobuzele roșii din Sibiu!

 

Ultima oră

Comentariul meu