Accidentul mortal de la Agnita - Martorii spun că fata a fugit pe trecere - „Era seara, ceață și ploua”
Sursa: Facebook Profil Public

Un polițist din Brădeni, ajutor al șefului de post, a lovit mortal, luni seara, cu autospeciala poliției, o tânără în vârstă de 21 de ani care traversa strada pe trecerea de pietoni. Tragedia s-a produs pe strada 1 Decembrie din Agnita. În urma impactului, fata a suferit răni grave incompatibile cu viața. În ceea ce îl privește pe agentul de poliție, acesta este cercetat pentru ucidere din culpă.

Accidentul produs luni seara, în jurul orei 21:30, în orașul Agnita, a înlăcrimat o comunitate întreagă. O tânără în vârstă de 21 de ani a murit după ce a fost călcată cu mașina de un polițist din Brădeni aflat în timpul serviciului. Martorii spun că evenimentul s-a produs pe o trecere de pietoni slab semnalizată, într-o ușoară curbă. Tânăra ar fi trecut strada în fugă deoarece se grăbea să ajungă la o mașină care o aștepta pe partea cealaltă a carosabilului. În acel moment, ea a fost luată în plin de autospecială.

„Fata s-ar fi grăbit să ajungă peste drum la o mașină care o aștepta acolo. A fugit pe trecere, o aștepta o colegă de-a ei în mașină. Era seară, ceață și ploua. Trecerea respectivă nu este semnalizată bine, e puțin mai întuneric acolo și este și o ușoară curbă”, spun sursele Ora de Sibiu. 

VEZI AICI CINE ERA FATA CĂLCATĂ DE MAȘINA POLIȚIEI

CITEȘTE ȘI: Tânără călcată cu mașina de un polițist la Agnita – Fata a murit pe loc

CITEȘTE ȘI: Accidentul mortal de la Agnita – Tânăra era pe trecerea de pietoni când a fost lovită de mașina poliției

În prezent, continuă cercetările penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică

  1. Ceața nu era. Ploaia o început cand ea era moartă asa ca mai reglați postarea ca numai prostii vorbiti