accidentul mortal de la agnita - tânăra era pe trecerea de pietoni când a fost lovită de mașina poliției
Sursa: observatornews.ro

O tragedie a avut loc, luni seara, în orașul Agnita. O tânără în vârstă de 21 de ani a fost lovită mortal de o autospecială de poliție. Se pare că fata traversa strada pe trecerea de pietoni în momentul impactului.

O tânără în vârstă de 21 de ani a murit luni seara în orașul său natal după ce a fost lovită de un autoturism. Oamenii legii au transmis că a fost vorba despre o autospecială a poliției condusă chiar de un agent. Totul s-a petrecut în jurul orei 21:30 pe strada 1 Decembrie din Agnita.

VEZI AICI CINE ERA FATA CĂLCATĂ DE MAȘINA POLIȚIEI

Potrivit surselor Ora de Sibiu, fata trecea strada pe trecerea de pietoni atunci când a fost lovită de mașina poliției. De asemenea, polițistul nu era în misiune, deci semnalele acustice și luminoase nu erau în funcțiune.

Impactul a fost devastator. Tânăra a intrat în stare de inconștiență și, în ciuda manevrelor de resuscitare acordate de echipajele medicale venite la fața locului, aceasta a decedat. „La sosirea forțelor, persoana de sex feminin de aproximativ 21 de ani, se afla în stare de inconștientă. S-au aplicat manevrele de resuscitare, din păcate, fără răspuns, fiind declarată decedată”, a spus Alina Voina, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

CITEȘTE ȘI: Tânără călcată cu mașina de un polițist la Agnita – Fata a murit pe loc

Cât despre polițist, acesta are 40 de ani și este încadrat la Postul de Poliție Brădeni. El se deplasa pe direcția Agnita – Sighișoara. Agentul a fost testat cu aparatul etilotest după producerea accidentului, iar rezultatul a fost zero. Acesta nu a consumat băuturi alcoolice.

În prezent se fac cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul. La finalul cercetărilor va fi propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Agnita. Totodată, la nivelul IPJ Sibiu se fac verificări interne.

Ultima oră

Comentariul meu