video - flash mob devenit viral, filmat pe centru la sibiu - ”lumea a fost receptivă, ne-au făcut loc”

Turiștii care au trecut în zilele de Crăciun prin centrul Sibiului nu au vizitat doar Târgul de Crăciun, ci au asistat și la un spectacol de dans inedit. Tinerii de la clubul Young Till Death au pus în scenă un flash mob pe muzica lui Ștefan Bănică, dar cu mișcări de hip hop. Videoclipul a devenit viral pe internet.

Clubul de dans Young Till Death are 60 de membri. Tinerii sibieni promovează cultura hip hop, iar flash mob-ul de Crăciun nu a fost primul de acest fel. ”Și anul trecut am făcut un video ca urmare a flash mob-ului de pe centru. atunci însă nu a fost târg de Crăciun, iar repetițiile le-am făcut on line, iar apoi am ieșit în stradă și am dansat. Din acest punct de vedere anul acesta a fost mai ușor. Dar, noi facem astfel de lucruri cu tematică, cu diferite ocazii, și de fiecare dată ne străduim să respectăm tema dansului, și prin muzică și prin stilul de dans”, spune Alex Svaricek, coregraful trupei.

Dar, video-ul de anul acesta a avut cel mai mare succes. Are peste 7 minute si este compus din mai multe secvențe filmate în centrul Sibiului. ”Am filmat și în Târgul de Crăciun, Piața Mică, Nicolae Bălcescu, străduțele de lângă. A fost puțin dificil pentru că a fost aglomerat, dar lumea a fost receptivă, ne-au făcut loc, au filmat, au fost plăcut surprinși. Am ales muzica lui Ștefan Bănică, pentru că este emblematică pentru Sărbători, am vrut muzică românească. Iar dansul a fost inspirat din jazz, dar tot cu influențe hip hop”, spune Alex.

YouTube video

Pentru anul viitor tinerii dansatori spun că vor veni cu o idee și mai bună, și speră să găsească în autoritățile din Sibiu un sprijin pentru a face chiar un spectacol mai mare.

 

Ultima oră

Comentariul meu