top 5 câștiguri la cazino și pariuri sportive în 2021

Anul 2021 a fost unul de neuitat pentru 5 pariori norocoși – aceștia au obținut cele mai mari câștiguri la cazino și pariuri din România! Află mai multe!

Cele mai impresionante câștiguri înregistrate la cazinourile românești în 2021

Anul 2021 este pe sfârșite iar, în perioada aceasta, cu toții tragem linie și evaluăm punctele tari și slabe ale lunilor trecute și, de ce nu, ne facem planuri de viitor. Pentru mulți dintre noi, 2021 a fost un an dificil, plin de provocări din cauza contextului pandemic și crizelor financiare. Însă, pentru unii jucători la păcănele și pasionați de pariuri sportive, 2021 a fost anul care le-a schimbat destinele. Iar uneori, câștigurile spectaculoase au fost obținute chiar dintr-un bonus fără depunere.

Iată top 5 cele mai mari câștiguri înregistrate de casele de pariuri online în 2021:

#1 Superbet – 2.807.123 RON jackpot

Primul pe lista noastră este jackpotul de milioane obținut de un român la cazinoul online Superbet. Conform casei de pariuri, acesta este de departe unul dintre cele mai mari jackpoturi online obținute vreodată la un cazino din România, mai ales dacă luăm în considerare și faptul că s-a folosit o miză de doar 4 RON. Acest eveniment i-a impresionant atât de mult pe cei de la Superbet încât au decis să publice un interviu în exclusivitate cu pariorul norocos.

#2 Casa Pariurilor – 210 000 Euro în cazino

Un alt câștig incredibil ce a făcut furori în presa locală în aprilie 2021 a fost înregistrat de un jucător la păcănele din Dâmbovița. Acesta juca online, pe Casa Pariurilor, la slotul Royal Secrets de la EGT. În urma unei mize de doar 3 RON, rolele s-au oprit la fabuloasa sumă de peste 210 000 euro. Identitatea câștigătorului nu a fost făcută publică, însă, cu siguranță viața i s-a schimbat pentru totdeauna.

#3 Casa Pariurilor – 300 000 RON la pariuri sportive

Nu doar jucătorii la păcănele pot declanșa premii explozive, ci și pasionații de pariuri sportive. Este și cazul unui jucător din Deva care a reușit performanța incredibilă de a câștiga 300 000 RON cu o miză de doar 1 RON. Un astfel de eveniment istoric nu se întâmplă prea des, mai ales că bărbatul a pus 15 meciuri pe un singur bilet și le-a nimerit pe toate.

#4 MagicJackpot – 50 000 RON

Câștigul a fost înregistrat zilele acestea, mai precis pe 15 decembrie 2021 de un client al cazinoului MagicJackpot în urma unei rotiri gratuite. Pariorul a profitat de oferta Magic Wheel a cazinoului MagicJackpot la care au acces toți clienții noi are au realizat cel puțin o depunere și a avut norocul de a obține premiul cel mare de 50 000 RON.

#5 Superbet – 387 076 RON la Shining Crown

Încheiem lista noastră cu un alt jackpot revendicat recent, pe 14 decembrie 2021, de data aceasta tot pe Superbet. Câștigătorul este un parior din Timișoara care a revendicat marele X Jackpot Nivel 4 oferit de operatorul de jocuri de noroc.

El a obținut acest premiu la slotul Shining Crown de la EGT. Pentru cei care nu știu, X Jackpot-ul este un jackpot progresiv care poate ajunge până la valoarea de 500 000 RON și poate fi revendicat în orice agenție Superbet, cu mize de doar 10 RON. La acest jackpot participă mizele înregistrate la peste 4000 de sloturi Superbet, iar valoarea sa pornește de la 50 000 RON.

Ultima oră

Comentariul meu