cele mai jucăușe păcănele de crăciun

Lumea din jurul nostru este umplută de brazi și muzică festivă în această perioadă, fie că e vorba de colindele lui Ștefan Hrușcă sau șlagăre internaționale precum piesa clasică pe care o știm cu toții de la Mariah Carey. Iar dacă nici acestea ne umple de spiritul sărbătorilor, nimic nu o va face. Eventual niște jocuri de păcănele de Crăciun pe care le poți încerca chiar azi la Frank Casino online – chiar și gratuit.

Mai jos redăm o selecție dintre jocurile care ne-au plăcut cel mai mult.

Book of Santa (StakeLogic)

Cel mai popular joc de păcănele din România este, fără dar și poate, Book of Ra. Jocul cu temă egipteană atrage mereu jucători indiferent dacă vorbim de o sală de jocuri sau un cazinou online. Puțini știu însă că are și o versiune festivă: Book of Santa, dezvoltat de StakeLogic (parte din grupul Novomatic).

Book of Santa menține același format popular pe care l-am întâlnit cu toții la jocul original dar cu unele diferențe evidente. Prima diferență este că a preschimbat fundalul de la cea obișnuită, de deșert, cu unul de iarnă cu o atmosferă festivă. Rolul faraonului este jucat de Sfântul Nicolae, simbolul Crăciunului în mai multe țări vestive, iar restul simbolurilor cu coronițe de brad împodobite cu fundițe și globuri.

În rest, jocul este același: are aceeași funcții bonus, aceleași simboluri extensibile și aceeași potențial de câștig ca și originalul.cele mai jucăușe păcănele de crăciun

Aloha! Christmas (NetEnt)

Temperaturile scad pe zi ce trece, vremea devine mai mohorâtă, mai închisă, drumurile devin mai alunecoase în fiecare zi. Cine nu visează în această perioadă la o vacanță de sărbători petrecută în Hawai’i? Ei, jocul Aloha! Christmas de la NetEnt ne duce direct acolo.

Aloha! Christmas este un joc de păcănele de tip „cluster” fără linii de plată în sensul tradițional al cuvântului – combinațiile câștigătoare sunt formate din minim 9 simboluri care se ating pe laturi. Jocul are niște măști Tiki haioase – fiecare cu șapcă de Moș Crăciun, ca să fie potrivite sezonului.

Jocul combină spiritul Crăciunului și atmosfera insulelor tropicale pentru un efect unic și distractiv.

cele mai jucăușe păcănele de crăciun

Christmas Carol Megaways (Pragmatic Play)

Ultimul joc pe care aruncăm o privire astăzi este inspirat dintr-una dintre cele mai cunoscute povestiri de Crăciun din literatura universală: Colind de Crăciun de Charles Dickens. Această „ecranizare” vine, însă, din partea dezvoltatorului Pragmatic Play.

Povestea dickensiană vorbește despre Ebenezer Scrooge, un om de afaceri cu sufletul înghețat care nu este înmuiat nici de cea mai frumoasă sărbătoare de iarnă. El este vizitat de trei spirite care îi arată trecutul, prezentul și viitorul, ceea ce reușește la urmă să-i spargă carapacea de gheață de pe inimă și să-l transforme într-un om bun, ca un miracol de Crăciun.

Jocul Christmas Carol Megaways are o grafică atractivă și un format aparte – el a adoptat formatul Megaways cu simboluri de mărimi variabile și volatilitate mare, ceea ce îl face popular printre jucătorii de păcănele pentru bani. Animațiile sale și tema abordată îl fac un joc de Crăciun frumos, perfect pentru o sesiune rapidă în preajma sărbătorilor de iarnă.

Ultima oră

Comentariul meu