shopping city sibiu devine destinația preferată a iubitorilor de artă și design interior

Cât de plăcut este să îți începi ziua și să o închei spunând că nu există loc mai frumos decât acasă?  Căminul este locul unde te încarci cu energie pozitivă, unde te răsfeți și te relaxezi cu adevărat, locul în care îți petreci timpul cu toți cei dragi, mai ales în prag de sărbători.

Orice locuință poate deveni ușor un adevărat cămin, o oază de relaxare, atunci când decorul te reprezintă și te binedispune.

Secretul unui design interior demn de paginile revistelor stă în detalii. Indiferent ce stil sau cromatică preferi atunci când îți amenajezi locuința, e important să știi că formele interesante și atrăgătoare vor da o notă aparte oricărei încăperi.shopping city sibiu devine destinația preferată a iubitorilor de artă și design interior

Până pe 15 ianuarie 2022, iubitorii de artă și design interior contemporan sunt așteptați la standul artistului local Lucian Irimie amenajat la Shopping City Sibiu, pentru a descoperi lucrările speciale unicat, realizate manual.

Printr-o combinație de lumină și elemente metalice, piesele de decor create de Lucian Irimie oferă o eleganță contemporană oricărui spațiu. Obiectele au un design modern, suprinzător și fiecare spune câte o poveste. Atunci când le privești, nu îți vine să crezi că au fost create aici, de un artizan sibian.shopping city sibiu devine destinația preferată a iubitorilor de artă și design interior

Povestea artizanului care transformă design-ul caselor

Artistul povestește că ideea de a crea astfel de piese de decor a început în urmă cu 11 ani, atunci când a fost nevoit să modifice un moped defect (n.r. vehicul hibrid între bicicletă și motocicletă). Deși la vremea aceea nu mai lucrase cu metalul, a luat-o pas cu pas, și datorită priceperii și talentului său, într-un final a reușit să creeze o adevărată motocicletă.

„Nu știam cum, nu aveam experiență în domeniul modelării metalului. Nu aveam unelte sau atelier, dar aveam o imagine în minte și știam cum trebuie să arate la final provocarea ce m-a stârnit. În cateva ore, acum 11 ani, provocarea de a modifica un moped s-a tranformat în construirea unei motociclete, de la zero. Fiecare an a fost o provocare și fiecare piesă a fost construită manual”, povestește artistul.  

Lumina a devenit sursă de inspirație și artistul o folosește pentru a pune în valoare emoțiile transmise de fiecare obiect metalic creat. ,,În ultimii doi ani, am început să explorez ideea de a realiza corpuri de iluminat unice și de a învăța să lucrez cu un material nou – lumina. Explorând această zonă, am decis sa construiesc o perioadă corpuri de iluminat inspirate din designul auto. Formele moderne, fluide sau agresive uneori, sunt sursă de stări și emoții, dar și de povești trezite de amintiri. Pasiunea pentru provocări m-a îndrumat să fiu designer de produs, să fiu constructor de obiecte unicat și să înțeleg materialele,” spune el.

Shopping City Sibiu, destinația pentru cadouri inedite

Produsele create de artizanul Lucian Irimie sunt expuse spre vânzare în Shopping City Sibiu, până pe 15 ianuarie. El este unul dintre cei trei câștigători ai concursului organizat de centrul comercial în luna noiembrie, din dorința de a sprijini artiștii locali să își aducă produsele mai aproape de oameni și să încurajeze cultura locală.

Cei trei câștigători au primit astfel gratuit timp de o lună un spațiu fizic de vânzare în incinta Shopping City Sibiu, un stand dedicat și o campanie completă de promovare.

Sibienii aflați în căutarea unor cadouri inedite de sărbători sau care vor să susțină micii artizani locali sunt așteptați să descoperele piesele realizate manual din colecțiile celor trei artiști, găzduite în centrul comercial în această perioadă.

Ultima oră

Comentariul meu