mașină răsturnată într-o vale între mediaș și brateiu - trei persoane rănite, printre care un copil
FOTO arhivă

Trei persoane au fost transportate la spital joi seara după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat într-o vale între Mediaș și Brateiu.

La ora 21:55, prin apel 112, IPJ Sibiu a fost sesizat despre producerea unui autoaccident pe DN14, între Mediaș și Brateiu.

“La fata locului s-au deplasat de urgentă politiștii Biroului Rutier Medias, in urma primelor verificări efectuate fiind stabilite următoarele: un șofer în vârsta de 43 de ani, din Vâlcea, in timp ce conducea autoturismul pe DN14, pe sensul de mers spre Medias, a părăsit partea carosabila și s-a răsturnat intr-o vale, autoturismul a rămas pe roți”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Alături de acesta în autoturism se mai aflau două persoane de sex feminin, una în vârstă de 23 de ani și o minoră de 6 ani.

Toate persoanele au fost duse la spital de echipajele Smurd și SAJ.

“La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale de către echipajul SMURD și un echipaj SAJ, celor trei persoane implicate, 2 adulți și un copil de aproximativ 6 ani. Echipajul SMURD a transportat la CPU Mediaș, copilul cu un traumatism cranio facial și pe tatăl acestuia. Bărbatul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Femeia a fost dusă și ea la spital cu traumatism cranian și traumatisme de membru inferior și superior.

Politiștii sunt la fața locului și continuă cercetările pentru a stabili cauza și condițiile în care s-a produs accidentul rutier.

Ultima oră

Comentariul meu