distracție pe gheață la cele trei patinoare din sibiu - prețuri și program

Sibienii se pot distra iarna aceasta, pe gheață, la trei patinoare din județ. Primul deschis a fost cel din Piața Mare, din cadrul Târgului de Crăciun, ce-al de-al doilea și-a deschis porțile la Cisnădie, iar al treilea patinoar se află în parcul Sub Arini din Sibiu. Indiferent unde alegeți să mergeți, vă veți distra. Fiecare patinoar „se laudă” cu ceva special.

La patinoarul din Târgul de Crăciun din Sibiu nu doar că vă veți distra, dar veți putea admira bradul și cupola de lumini, dar și proiecțiile de pe clădirile istorice din centrul orașului. Și patinoarul din Cisnădie este special, acesta fiind singurul din județ care este acoperit. De asemenea, patinoarul din Sub Arini are o suprafață de peste 1.200 de metri, fiind loc pentru o mulțime de persoane care vor să patineze.

Cum distracția este garantată, mai rămâne să știți prețurile, dar și programul.

Patinoarul din Piața Mare

Patinoarul este funcțional încă de la deschiderea Târgului de Crăciun din Sibiu și așa va rămâne pe întreaga durată a evenimentului. Cei mici și cei mari vor putea patina în fiecare zi, de luni pană duminică, între orele 09:30 și 22:00. Cei care nu au echipament îl pot închiria de la centrul patinoarului, costul fiind de 15 lei. Biletul de intrare pe gheață este tot 15 lei.

distracție pe gheață la cele trei patinoare din sibiu - prețuri și program

Patinoar Cisnădie

Patinoarul din Cisnădie s-a deschis în minivacanța de Sfântul Andrei, în aceeași locație ca în anii trecuți. Programul în zilele săptămânii este de la 16:00 la 21:30, cu ultima intrare la ora 20:30, iar în zilele de weekend se patinează între orele 14:30 și 21:30.

Un bilet de intrare costă 15 lei pentru adulți și 7 lei pentru copii, iar închirierea patinelor se face cu 5 lei pe oră. Costurile în patinoarul acoperit de la Cisnădie sunt ceva mai reduse decât în Târgul de Crăciun.

distracție pe gheață la cele trei patinoare din sibiu - prețuri și program
Foto Arhivă

Patinoar Sub Arini

Cel mai mare patinoar din Sibiu, întins pe o suprafață de 1.200 de metri pătrați, s-a deschis și îi așteaptă pe sibieni să se distreze pe gheață. Prețurile rămân aceleași de anul trecut, și anume 15 lei intrarea în patinoar, 10 lei închirierea patinelor și 15 lei închirierea antemergătorului. Patinoarul este deschis zilnic, între orele 11:00-21:00 de luni până vineri, și între orele 09:30-21.00 în zilele de weekend. Intrarea la patinoar se face din strada Școala de Înot. distracție pe gheață la cele trei patinoare din sibiu - prețuri și program

În ceea ce privește accesul în patinoarele din Sibiu, acesta se face în baza certificatului verde sau a unui test negativ.

Patinatorii trebuie să respecte câteva reguli importante pe pistă astfel încât atât ei, cât și persoanele din jur, să aibă parte de o experiență plăcută. Așadar, accesul pe pistă este interzis fără patine și nu este voie nici cu patine de viteză. De asemenea, este interzis fumatul sau consumul de băuturi ori mâncare în patinoar. Masca este obligatorie pe pista de patinaj.

Ultima oră

Comentariul meu