Pandemia nu i-a oprit pe sibieni să se aranjeze – „Lucrurile au revenit la normal în saloane”

Doamnele și domnișoarele și, în aceeași măsură, și bărbații, au revenit la vechile obiceiuri, la vechile hobby-uri și, mai cu seamă, la vechile „plăceri” de dinainte de pandemie. Chiar dacă au lucrat mai mult de acasă și în ciuda faptului că nu au mai putut participa la diverse evenimente festive, sibienii au continuat să meargă la saloanele de înfrumusețare. Drept dovadă, și în această iarnă, în preajma sărbătorilor, toate programările au fost epuizate. Specialiștii spun că, în ultimii ani, s-a constatat o dorință mai mare pentru folosirea produselor de calitate, profesionale, și acasă.

Clienții sibieni nu au rărit vizitele la saloanele de înfrumusețare, ci, din contră, în această perioadă, există deja programări pentru Crăciun și pentru noaptea dintre ani. Femeile și-au rezervat un loc la machiaj, dar și la coafat, pentru petrecerile de Revelion.

„Este o perioadă aglomerată, la fel ca în fiecare an. Programările au fost făcute cu mult timp înainte, mai ales că au fost permise petrecerile de Revelion. Majoritatea oamenilor își petrec sărbătorea Crăciunului în sânul familiei, însă au existat solicitări pentru coafat. De Revelion este o tendință spre avangardă, mai ales acum când oamenii sunt dornici de socializare și își vor să iasă într-un mediu organizat. Ei pun accent mare pe vestimentație, dar și pe coafură și make-up”, spune hairstylist-ul Paul Paralescu de la MOD Hairdressers. Pandemia nu i-a oprit pe sibieni să se aranjeze – „Lucrurile au revenit la normal în saloane”

Hairstyliștii spun că au observat o mai mare dorință din partea clienților care le calcă pragul salonului în a folosi produse profesionale chiar și acasă. „Am simțit o îmbunătățire pe partea de produse, a existat o dorință mai mare în ceea ce privește folosirea produselor profesionale și acasă. Clienții sunt mult mai curioși să afle detalii despre îngrijirea părului la ei acasă, iar acesta este un lucru foarte bun și nu poate decât să ne bucure. Noi, stiliștii, putem crea o legătură mai strânsă cu clientul”, mai spune Paul Paralescu.

Activitatea în saloane nu s-a oprit decât pentru perioade scurte de timp în ultimii aproape doi ani. Ceva vreme, bărbații s-au tuns doar acasă, iar femeile au renunțat la tratamentele profesionale. Acum însă, lucrurile au revenit la normal.

„În ceea ce privește cererea anumitor servicii, nu pot să zic că am simțit o diferență majoră față de perioada de dinainte pandemie. Clienții noștri au optat mereu pentru servicii complexe și au fost îndrăzneți. Din punctul meu de vedere, lucrurile au revenit la normal în saloane. Normele sanitare au devenit și ele o obișnuință”, explică Paul Paralescu de la MOD Hairdressers.

Ultima oră

Comentariul meu