update fără foc de artificii de revelion, în piața mare - vom avea confetti ca la new york

Cine nu știe imaginile de la Revelionul din stradă, din New York, când la trecerea dintre ani piața este inundată de confetti strălucitoare? Piața Mare din Sibiu va semăna, măcar din acest punct de vedere, cu orașul american. La miezul nopții organizatorii concertului mai au o surpriză pentru petrecăreți.

[fvplayer id=”470″]

UPDATE Reprezentanții Primăriei Sibiu au decis ca anul acesta să nu fie organizat foc de artificii la trecerea dintre ani. Primarul Astrid Fodor a motivat decizia ca o responsabilitate în limitare transmiterii coronavirusului.

MOTIVAȚIA COMPLETĂ A PRIMARULUI, AICI 

Și surpriza este că urările de La mulți ani! și paharele cu șampanie se vor auzi și se vor ciocni sub o ”ploaie„ de confetti strălucitoare, cum stă bine oricărei petreceri de Revelion. Se întâmplă în premieră acest lucru la Sibiu, asta în lipsa artificiilor care nu vor avea loc în acest an, conform deciziei Primăriei.

”Pentru acest an ne-am gândit la ceva mai special, ce nu am făcut până acum. Tunurile de confetti o să pornească la ora 12. Am zis că va fi frumos ca exact în acel moment, când lumea se felicită, să fie așa, o ploaie de strălucire. Va fi ceva inedit, mai ales că se întâmplă pentru prima dată la Sibiu”, spune Andrei Drăgan, organizatorul concertului de Revelion.

Petrecerea începe la ora 21

S-a anunțat deja că Subcarpați va fi trupa care va concerta de Revelion, în Piața Mare. Acum s-a stabilit și ora la care va începe. ”Va fi și un DJ, dar care este tot cu trupa, el va deschide concertul la ora 21. Apoi va concerta Subcarpați, iar ei și DJ-ul se vor intercala, să aibă fiecare pauză. Dar, la miezul nopții sigur pe scenă vor fi cei de la Subcarpați. Din experiența anilor trecuți, când am văzut că după ora 12 lumea nu mai rămânea foarte mult în Piață, nici anul acesta concertul nu se va întinde foarte mult după acest moment”, spune Andrei Drăgan.

Dacă la Târgul de Crăciun accesul se face pe baza certificatului verde, la concertul de Revelion accesul va fi liber.

 

Ultima oră

Comentariul meu