de ce e important sa achizitionezi un semineu de marca pentru casa ta?

Piata semineelor nu prezinta un istoric atat de indelungat precum cel al centralelor termice sau a altor tipuri de industrii, ci este constituita in cea mai mare parte de producatori mai putin cunoscuti si care au activat anterior in alte domenii decat cel al fabricarii focarelor de seminee! Daca iti doresti sa aflii mai multe detalii despre acest aspect, in articolul de fata iti vom prezenta motivele principale pentru care ar trebui sa optezi pentru branduri recunoscute in domeniul termic!

Astfel, trebuie sa stii ca in Romania, precum si in afara, piata termicelor este presarata cu doua categorii mari de seminee – modelele “no name” si modelele de marca, cele din urma prezentand o serie larga de avantaje precum si garantia calitatii!

Ce reprezinta un semineu Trade Mark?

de ce e important sa achizitionezi un semineu de marca pentru casa ta?

Un semineu “trade mark” reprezinta un produs fabricat de catre un brand recunoscut la nivel national sau chiar european, reflectand calitate si siguranta pe termen lung!

De cele mai multe ori in schimb, oamenii au o perspectiva eronata asupra investirii intr-un semineu de marca, avand impresia ca vor plati doar numele sau brandul! Cu toate acestea, este bine de stiut ca brandurile de renume la nivel national si european dispun de o traditie indelungata in fabricarea de seminee alba iulia de calitate, castigandu-si reputatia prin numeroasele dispozitive de calitate oferite pe piata termicelor.

Adesea, marca semineelor s-a dezvoltat intr-un adevarat brand deoarece scopul a fost inca de la inceput multumirea clientilor prin oferirea unei calitati superioare, setarea unui pret competititv, inovatie puternica pe un anume segment, etc.

Totodata, un semineu care apartine unui brand recunoscut ofera si o serie de alte avantaje pe care oamenii nu le considera de la bun inceput. Iata care sunt beneficiile reale pe care un semineu de marca le poate oferi utilizatorului final:

Beneficiile unui semineu de marca sunt numeroase: 

de ce e important sa achizitionezi un semineu de marca pentru casa ta?

  1. Piese de schimb valabile si pe viitor

de ce e important sa achizitionezi un semineu de marca pentru casa ta?

In momentul in care optezi pentru un semineu produs de un brand recunoscut, nu trebuie sa iti faci griji ca firma respectiva va disparea de pe piata in urmatorii 10-20 ani, in situatia in care vei necesita piese de schimb cum ar fi maner, gratar, samota, sau un service autorizat. Indiferent de materialele ce intra in proiectarea semineului, unele piese aflate la interiorul focarului pot fi consumate, acestea trecand prin temperaturi de lucru extrem de inalte. Astfel, la un moment dat, vor necesita inlocuire, mai ales daca focul este realizat des in dispozitivul termic si vor dezvolta diferite modificari in timp.

Prin urmare, trebuie sa te asiguri ca atunci cand vei necesita piese de schimb, vei avea unde sa le gasesti. Fii sigur ca optezi pentru un semineu fabricat de un brand de renume si cu traditie pe piata termicelor, astfel incat sa fie prezent tot acolo si in decursul mai multor ani!

  1. Preturi competitive stabilite pe o piata globala

de ce e important sa achizitionezi un semineu de marca pentru casa ta?

Adesea, oamenii tind sa creada ca in momentul in care alegi un produs de marca, platesti mai mult sigla, ci nu brandul propriu-zis. Cu toate acestea, e bine de stiut ca brandurile care au reusit sa isi construiasca o reputatie pe piata termicelor, au investit enorm in calitate si s-au dedicat complet pentru a ajunge producatori de incredere pentru clienti!

Prin urmare, si preturile au ajuns sa fie din ce in ce mai competitive, acest lucru fiind un alt avantaj pentru utilizatorul final. In acest mod, brandurile internationale sunt prezente pe numeroase piete nationale sau locale, putand fi achizitionate de un numar mai mare de persoane, pastrandu-si calitatea si principiile de baza!

  1. Logistica si organizarea sunt reflectate de pretul final al produsului

de ce e important sa achizitionezi un semineu de marca pentru casa ta?

De cele mai multe ori, calitatea nu este singurul aspect care detaseaza brandurile de renume de restul competitiei. Optimizarea costurilor greu de atins de producatorii mai mici reprezinta un alt motiv care diferentiaza aceste branduri mari de restul marcilor de pe piata.

Deoarece focarele de semineu reprezinta produse de dimeniuni si greutati mari, al caror transport este foarte bine ilustrat de costul total al produsului, segmentarea productiei acestora pe numeroase continente sau in diferite tari determina optimizarea costurilor de logistica si livrare in zonele aferente. Tocmai de aceea, brandurile reusesc sa indeplineasca cu succes acest aspect, permitandu-si sa fie disponibile in mai multe zone in acelasi timp!

  1. Productia in cantitati mari reprezinta produse mai accesibile!

de ce e important sa achizitionezi un semineu de marca pentru casa ta?

Nu este un mister faptul ca numarul sau cantitatea de produse joaca un rol important in negocierea pretului final. Prin urmare, daca optezi pentru o cantitate mai ridicata de produse disponibile in aceeasi gama, vei avea parte de un pret mai avantajos decat cel afisat initial pentru un singur produs!

Acelasi lucru se aplica si in domeniul semineelor! Daca ar fi sa consideram cursul logic al lucrurilor, am ajunge la concluzia ca brandurile recunoscute de seminee sunt nevoite sa investeasca enorm in materie prima pentru fabricarea produselor finale. Un producator de renume ajunge sa fabrice de zece sau de sute de ori mai multe produse decat brandurile locale. De aceea, adesea, firmele de renume isi aleg pozitionarea in mod strategic in jurul fabricilor de metalurgie care furnizeaza materia prima necesara productiei (otel, inox, fonta, samota, etc.) sau recurg la productia personala, optand pentru deschiderea propriilor centre metalurgice si de prelucrare sau adera la astfel de companii de nisa cu actiuni si capital!

Prin urmare, nevoia unor cantitati imense de materie prima determina o negociere corespunzatoare, fapt ce va fi de asemenea conturat prin pretul produsul final care va fi mai avantajos.

  1. Automatizarea completa a procesului de productie

de ce e important sa achizitionezi un semineu de marca pentru casa ta?

Pe piata de productie a semineelor, un aspect vital este dat de automatizarea intregului proces. Un prim motiv este reprezentat de faptul ca o productie complet automatizata determina o calitate mai mare a produselor, precizia la laser si finisajul focarelor de semineu fiind mai aproape de perfectiune, comparativ cu o productie semi-automatizata sau actionata de catre om, calitatea si rezultatele in acest caz nemaifiind la fel de inalte!

In alta ordine de idei, ceea ce pare initial ca fiind o investitie masiva in masinarii, echipamente si roboti programabili care indeplinesc munca sub supraveghere, se dovedeste a fi un aspect rentabil pe termen lung, avand beneficii majore atat asupra procesului de productie, cat si asupra cheltuielilor brandului – pretul final al produsului fiind si el influentat.

Mai mult, un proces de productie complet automatizat joaca un rol major si in ce priveste extinderea pe piata internationala a unui brand de renume. Beneficiul automatizarii este reflectat prin eficienta cu care un producator recunoscut se extinde pe o anumita piata, fara a fi influentat de anumite resurse sau de factorul uman. Acest aspect influenteaza de asemenea in mod pozitiv si pretul final al produsului, acesta fiind benefic clientului.

  1. Productia completa de la A la Z inseamna optimizarea costurilor si controlul calitatii

de ce e important sa achizitionezi un semineu de marca pentru casa ta?

In prezent, tot mai multe companii isi reiau titlul de “producator”, ocupandu-se doar cu procesul de asamblare a unor componente provenite de la alti producatori. Contrar acestei idei, brandurile de renume contribuie activ la intregul proces de fabricare al produsului final, de la vopsirea focarului, realizarea carcasei, turnarea elementelor de fonta, si pana la productia proprie de samota sau vopsirea sticlei!

In plus, un proces complet de productie, denumit si “in the house”, contribuie la premisele unui control de calitate autentic! Este esential ca totalitatea microproceselor care contribuie la productia produsului final sa se desfasoare sub atentia brandului, evitand astfel slabirea calitatii. Mai mult, costurile prezinta din nou o optimizare maximă, utilizatorul final avand parte de preturi mai avantajoase!

  1. Generearea unor solutii complete, accesorizare si “upgrade”!

de ce e important sa achizitionezi un semineu de marca pentru casa ta?

Focarul de semineu constituie doar unul dintre componentele necesare pentru finalizarea constructiei unui semineu! Acelasi lucru poate fi valabil si in cazul unei sobe, aceasta necesitand racordare la cosul de fum sau o accesorizare potrivita pentru o functionare optima!

Accesoriile pot reprezenta un factor decisiv! Astfel, alte tipuri de elemente esentiale sau de upgrade pot reprezenta beneficii functionale majore ale semineului, precum si pe partea de aspect!

Iti punem la dispozitie o parte din accesoriile necesare modelelor de focare de semineu:

  • sticla decorativa – un design inovativ si perspectiva unei deschideri mai ample a focarului;
  • samota neagra – contribuie la o imagine captivanta asupra flacarilor din masca focar semineu, indepartand riscul afumarii acesteia in timp;
  • control automat al intensitatii flacarii conform temperaturii existente in spatiul de amplasare;
  • recuperator de caldura;
  • elemente de racordare la cos de fum;
  • suport de focar – contribuie  la un proces facil de montare;
  • imbracaminte sau finisaj;
  • alte accesorii necesare.

Totalitatea acestor componente va avea un impact major asupra functionalitatii dispozitivului termic sau in ce priveste design-ul  acestuia!

  1. Categoria complexa de produse de serie

de ce e important sa achizitionezi un semineu de marca pentru casa ta?

Comparativ cu produsele unicat sau la comanda, cele de serie prezinta intotdeauna un pret mai avantajos! Sunt disponibile in cantitati mari in catalogul fiecarui producator, prezentand si o gama generoasa de modele si tipuri! Brandurile de renume comercializeaza de asemenea si produse premium sau de lux, fabricate  in serie, la fel ca in cazul produselor standard. Chiar daca aceasta categorie vine intr-un procent de 5-10% din totalitatea produselor furnizate, reprezinta totusi cantitati notabile datorita produselor in numar mare fabricate in general de un producator de renume.

Prin urmare, vei avea parte de un produs de o calitate superioara (premium) la costuri mult mai avantajoase, apropiate de cele ale produselor in serie (din catalog).

  1. Optiunea personalizarii anumitor produse din fabrica

de ce e important sa achizitionezi un semineu de marca pentru casa ta?

Brandurile recunoscute de producatori contin in structura lor un departament care gestioneaza comenzile personalizate, provenite de la diferiti clienti. In acest mod, orice persoana isi poate personaliza un anumit model de focar de semineu in functie de preferinte, in urma unui interval de timp. Astfel de modificari de produs pot consta in personalizarea culorii manerului si a butoanelor de actionare, nuanta ramei de acoperire a focarului si dimensiunea acesteia, alegerea unei rame diferite de montaj, echiparea cu samota neagra a focarului din fabrica, diverse automatizari aplicate pe modele de produs, precum si diferite gravuri pe sticla sau metal. Indiferent de model, e vital ca constructia sa fie profesionala, executata cu materiale de calitate, adeziv placare sobe dedicat, placi refractare s.a.m.d.

Mai jos iti prezentam un model de focar de semineu cu samota neagra aplicata in incinta inca din fabrica:

https://www.pefoc.ro/seminee-marca-modele-focare-brand-producator-sfat-pareri.html

  1. Strategia produselor tractor

de ce e important sa achizitionezi un semineu de marca pentru casa ta?

Vorbim de o strategie folosita de producatorii de renume ce consta in punerea pe piata a unor categorii de produse (modele ce apartin aceleasi clase) si care dispun de o optimizare de costuri maxima, profitabilitatea producatorului fiind redusa la minim.

Prin intermediul unei asemenea strategii, brandurile de renume doresc o promovare eficienta a marcii cu ajutorul acestor produse si unui volum ridicat de rulaj al acestora. Produsele tractor constituie o gama redusa din totalul produselor din oferta, prezentand cel mai bun raport calitate-pret!

Prin urmare, modul cel mai avantajos prin care poti afla care sunt acele produse tractor care reprezinta un raport pret-calitate bun si care ofera variante accesibile, este dat de studiul atent al gamelor de produse prezente in catalogul unui producator renumit!

  1. Promptitudinea in garantie, servisare si schimb de piese

de ce e important sa achizitionezi un semineu de marca pentru casa ta?

In general, producatorii de renume din domeniul semineelor au reprezentanti mari in majoritatea tarilor in care si-au dezvoltat activitatea de productie, ca aspectele ce tin de garantie, servisare sau de inlocuire a diferitelor piese defecte sa fie rezolvate in timp util si direct din stoc. In acest mod, un producator mare poate onora in mod eficient si rapid diferitele cerinte provenite din partea clientilor, indiferent de modelele cerute!

Prin urmare, daca doresti sa alegi in avantajul tau atunci cand vine vorba de achizitionarea semineului ideal pentru caminul tau si necesarul termic, insa vrei sa ai parte de costuri avantajoase, opteaza pentru un semineu de marca fabricat de un producator de renume pe piata nationala, europeana sau chiar mondiala! Apeleaza la PEFOC pentru orice produs (semineu, soba, gratar) sau accesoriu util acasa (aschii afumare, ustensile gratar, solutie curatat gratar, accesorii bioseminee, materiale de constructie etc), asigurandu-te ca vei primi produse de marca, de calitate superioara!

Informeaza-te cu atentie de la persoane specializate in domeniu, iar astfel vei putea beneficia de o multime de aspecte esentiale pe care le poate pune la dispozitie un semineu de marca, cum ar fi un design impresionant, performanta maxima, componente si accesorii complete, o garantie generoasa, rezistenta, precum si optiunea utilizarii si mentenantei sistemului termic pentru o perioada cat mai mare de timp!

Ultima oră

Comentariul meu