vrei să oferi livingului tău un nou aspect cu bani puțini? tips&tricks pentru a face modificări cu gust!

Camera de zi este încăperea în care probabil îți petreci o mare parte din timpul liber, astfel că este necesar că aceasta să reflecte câteva aspecte ale personalității tale. Dacă te-ai plictisit de felul în care sufrageria ta arată, sau crezi că aceasta are un aspect anost, este necesar să faci câteva modificări de bun gust, care să ofere camerei o atmosferă nouă, cu un aer modern. Dacă nu vrei să cheltuiești o avere pentru o astfel de rearanjare, ține cont de câteva sfaturi prețioase, ce te vor ajută să economisești o avere!

Top 3 modalități prin care living-ul tău va căpăta o nouă înfățișare

  1. Schimbă poziția mobilei

Chiar dacă nu pare o modificare majoră, aceasta va aduce cu siguranță o nouă perspectivă asupra încăperii tale. Este cunoscut faptul că obișnuința și comoditatea își spun cuvântul atunci când vine vorba de felul în care privești o cameră, însă dacă alegi să schimbi poziția mobilei, vei simți că atmosfera întregii încăperi se va schimba. De asemenea, poți rearanja rafturile, punând în evidență obiectele cele mai aspectuase și interesante din biblioteca ta. Fie că este vorba despre o machetă, o anumită carte, un aparat foto sau vreo figurină, astfel de lucruri vor aduce un caracter inovator livingului tău. 

  1. Optează pentru câteva obiecte de decor

Obiectele de decor sunt piese cheie pe care le poți folosi în momentul în care dorești să modifici aspectul livingului tău, întrucât acestea sunt perfecte pentru a schimba atmosfera oricărei încăperi. Cele mai apreciate piese decorative sunt tablourile, luminile ambientale și florile. Dacă dorești să optezi pentru ultimul obiect menționat, vezi aici câteva flori decorative care pot oferi sufrageriei tale o schimbare substanțială. Alege câteva plante elegante, pe care le poți plasa în colțurile camerei, sau în lateralele televizorului. Poți opta și pentru câteva lumini ambientale, perfecte pentru a oferi tuturor persoanelor ce se află în living o stare de liniște și căldură. Pentru a crea senzația de încăpere rustică, optează pentru câteva becuri tip vintage, ce vor oferi o atmosfera aparte. Cu ajutorul acestora, vei îmbunătăți aspectul livingului tău, fără a scoate din buzunar o avere.

  1. Evidențierea podelelor

Deși este greu de crezut, podeaua este o parte importantă în ceea ce privește aspectul unei încăperi, astfel că descongestionarea  acesteia va oferi cu siguranță un aer nou livingului tău. Poți plasa câteva covoare în locuri cheie ale camerei, pentru a spori confortul și pentru a oferi un aspect mai plăcut și mai cald. De asemenea, cu un buget rezonabil ai posibilitatea de a înlocui parchetul ponosit și vechi, cu unul nou, care să ofere strălucire livingului tău. Dacă îți dorești să schimbi estetica încăperii tale, poți opta pentru parchet masiv Valprest, ce va pune în valoare întreaga sufragerie. Dacă îți dorești un cămin deosebit, de poveste, cu ajutorul parchetului din lemn masiv, vei putea îmbunătății aspectul întregii locuințe, oferindu-i acesteia eleganță, stil și rafinament.

Așadar, dacă vrei să oferi livingului tău un aspect plăcut, fără a scoate prea mulți bani din buzunar, ține cont de câteva sfaturi ce cu siguranță te vor ajuta să schimbi cu totul dinamica încăperii tale.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu