video: o, brad... „căpușat” – un sibian și-a umplut casa de insecte după ce a luat un brad din hornbach - „am făcut reclamație”

Un sibian și-a cumpărat doi brazi dintr-un magazin de bricolaj din Sibiu și, după câteva zile, s-a trezit cu locuința plină de insecte. Omul a încercat să returneze pomii, însă acest lucru nu a fost posibil. În consecință, acesta a făcut reclamație la Protecția Consumatorilor. Cât despre brazi, care n-au mai fost deloc festivi, a fost nevoit să-i arunce.

Sibianul a povestit, pentru Ora de Sibiu, cum s-a trezit cu insecte în camera unde avea împodobit bradul. Pomul, natural, a fost cumpărat la începutul lunii decembrie din magazinul Hornbach din Sibiu. Bărbatul spune că l-a băgat în casa la scurt timp, însă inițial n-a văzut nicio insectă. Zilele trecute însă, în jurul lui, pe podea, era plin de căpușe.

[fvplayer id=”465″] „Eu am cumpărat doi brazi de la Hornbach în data de 5 decembrie. M-am dus direct acasă cu ei. Am luat o drujbă și am tăiat din trunchi, pentru a-l putea băga în suport. Apoi l-am dus în casă. De ieri însă, m-am trezit cu insecte. Soția mea m-a strigat și mi-a zis că avem căpușe sub brad. Eu i-am zis că e imposibil așa ceva, că n-au de unde să vină. Am măturat inițial acolo, apoi au apărut iar”, spune sibianul. video: o, brad... „căpușat” – un sibian și-a umplut casa de insecte după ce a luat un brad din hornbach - „am făcut reclamație”

Bărbatul spune că a mers la magazinul de unde i-a cumpărat pentru a-i returna. A explicat problema și le-a arătat bonul reprezentanților, însă nu și-a putut recupera banii, căci brazi nu au putut fi returnați. „Unul dintre brazi, adică cel cu căpușe, l-am băgat direct în casă de atunci, din data de 5, iar altul l-am avut în grădină până joia trecută. L-am împodobit joia trecută și l-am băgat mai târziu în casă. I-am despodobit pe amândoi acum, i-am scos afară și i-am tăiat cu foarfeca de viță, după care i-am pus în saci”, povestește sibianul.

[fvplayer id=”468″]

Acesta spune că a făcut o reclamație la ANPC, unde a atașat și imaginile cu căpușele. De asemenea, bărbatul spune că respectivele insecte nu s-au mai văzut până acum în România. „M-a sunat astăzi un profesor de la facultatea din Sibiu și mi-a zis că nu ar fi căpușe. Cică sunt de fapt purici, nemaivăzuți în România. A venit și a luat de pe trunchi, să vadă ce or fi, să-i studieze”, mai spune omul.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu