articole care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta pe timp de iarnă

Pe măsură ce vremea rece își face din ce în ce mai mult simțită prezența, este indicat să verifici garderoba ta, pentru a-ți da seama dacă ai toate articolele necesare, care nu te vor ajuta doar să arăți bine, ci te vor proteja și de frig.

Iată care sunt acestea

Paltonul de lână. Un palton frumos, dintr-un material bun, chiar poate completa ținuta ta de iarnă. Și, desigur, există atât de multe modele și culori, încât nu poți avea niciodată destule paltoane. Cel mai bine este să investești într-un palton mai lung, care se va asorta bine cu blugii sau rochiile de iarnă.

Pantalonii sau colanții termici. Colanții din imitație de piele sau pantalonii termici reprezintă piesele excelente pentru o garderobă de iarnă. Aceștia oferă un aspect îngrijit și bine pus la punct, fără a fi nevoie să te sacrifici, pentru a suporta frigul. Pentru o idee de ținută clasică, poți asorta pantalonii termici cu un pulover și cu o pereche de cizme până la genunchi.

Geci de damă. În mod clar, geaca de damă nu are cum să lipsească din garderobă. Dacă locuiești într-o zonă cu temperaturi mai extreme, alege o geacă cu puf, căptușită și care este – eventual – rezistentă la apă. În acest mod, frigul nu te va afecta în niciun fel și dacă vei vizita magazinul online al celor de la Atmospherefashion.ro, vei găsi cele mai frumoase modele. 

Puloverele. Vremea rece se sincronizează cu momentul în care începi să porți puloverele, piesele de rezistență pe timpul iernii. De la decolteuri în V și până la gulere mari, puloverele se găsesc în diferite modele și culori. Dacă țesătura acestora nu este îndeajuns de blândă cu pielea ta, vezi aici ce trucuri poți folosi.

Bocancii de iarnă. Bocancii sunt ideali pentru a te ajuta să nu îți fie frig, mai ales după apariția gerului sau a zăpezii. Talpa înaltă și căptușeala din interior reprezintă elemente cheie, care îți vor proteja picioarele de frigul înțepător.

Cizmele până la genunchi. Acestea sunt preferatele tuturor femeilor, mai ales în sezonul rece. Atunci când alegi o pereche potrivită de cizme până la genunchi, vei fi sigură că o vei putea purta ani de zile. În același timp, te vei asigura că ținuta ta este una cât se poate de elegantă și că frigul de afară nu te va afecta în niciun fel. Cizmele până la genunchi sunt extrem de versatile și pot fi purtate atât cu blugi sau pantaloni, cât și cu rochii sau fuste.

Eșarfele. Acestea fac o diferență enormă, atât în ceea ce privește aspectul ținutei tale, cât și în ceea ce privește frigul. Odată cu frigul, apar și virozele, așa că este foarte important să îți protejezi, cât mai mult, gâtul. Dacă vrei o eșarfă care să se potrivească tuturor ținutelor tale, alege una de culoare neutră.

Căciulițele. În timp ce te protejează de frig, căciulițele îți oferă și un aspect drăguț. De asemenea, există o multitudine de modele și culori, așa că sigur vei găsi o căciuliță potrivită pentru tine.

Așadar, acestea sunt câteva dintre articolele care nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei, mai ales în timpul iernii. Desigur, lista poate fi completată, dar dacă deții aceste articole, vei ști sigur că frigul nu te va afecta în niciun fel.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu