VIDEO: Se circulă în condiții de iarnă între Sibiu și Păltiniș - Drumarii împrăștie antiderapant

Circulația se desfășoară în condiții de iarnă pe drumul județean dintre Sibiu și Păltiniș. Carosabilul este acoperit parțial cu zăpadă, dar și cu polei. Drumarii au acționat în ultimele ore pentru deszăpezire și au împrăștiat material antiderapant.

Peste 20 de tone de material antiderapant au împrăștiat drumarii în cursul zilei de luni pe drumul dintre Sibiu și Păltiniș, acolo unde se circulă în condiții de iarnă. [fvplayer id=”447″]

CITEȘTE ȘI: Se circulă în condiții de iarnă pe A1

„Starea drumului Sibiu – Păltiniș DJ 106 A la ora 11:30: ninge, viscolește, carosabil umed, parțial acoperit cu zăpadă, parțial polei. Drumul este deschis, se circulă în condiții de iarnă. În cursul zilei de azi s-a acționat cu 4 utilaje (două autobasculante cu lamă și RMA, două tractoare cu lamă). Până la această oră s-au folosit 21 tone material antiderapant. Cele patru utilaje sunt pe traseu și în acest moment”, transmite Monica Iliescu, purtătorul de cuvânt al Drumuri și Poduri SA.

Autoritățile le transmit participanților la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție. Acestea le recomandă șoferilor să aibă mașinile echipate corespunzător atunci când pleacă la drum.

Ultima oră

Comentariul meu