starbucks a închis cafeneaua din piața aurel vlaicu - mihai viteazu de la sibiu - ”face parte din restructurare”

A doua locație Starbucks deschisă la Sibiu, s-a închis de la 1 decembrie. Este vorba despre cafeneaua din Piața Unirii. Sibienii s-au bucurat de locație exact trei ani, fiind deschisă la final de octombrie 2018.

Prima locație Starbucks s-a deschis în Piața Mare, în 8 decembrie 2017. A fost primită cu mare entuziasm de sibieni, pentru că, în sfârșit, super brand-ul a ajuns și la noi.

VEZI AICI DETALII DE LA DESCHIDERE

Apoi, spre finalul lui  octombrie 2018, o a doua cafenea se deschidea în Piața Unirii. Timp de trei ani cei care aveau drum pe aici, dar și angajații birourilor din zonă s-au bucurat de aroma cafelei de aici. Doar că, anul acesta, la 1 decembrie, locația și-a închis porțile. Spațiul a fost repede golit și deja este ”pe piață” pentru a-și găsi noi chiriași.

starbucks a închis cafeneaua din piața aurel vlaicu - mihai viteazu de la sibiu - ”face parte din restructurare”

”Cafeneaua Starbucks din Sibiu Plaza a fost închisă de la 1 decembrie ca parte a procesului nostru obișnuit de restructurare. În același timp, Starbucks continuă să ofere clienților săi băuturi de înaltă calitate și servicii perfecte la cafeneaua din Sibiu Piața Mare și Sibiu Promenada”, au transmis reprezentanții companiei.

Reprezentanții companiei spun că deocamdată nu au în vedere o altă restructurare sau deschidere într-o nouă locație. Sibienii rămân cu cele două locații Starbucks din Piața Mare și Promenada Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

6 Commentarii

  1. Nu e o veste rea!!! Pe cand si Carrefour, Auchan, Lidl, Kaufland si PROFI? ne ajung cele 3 piete (Cibin, Rahovei si V Aaron) sa cumparam de la tarabe, macar sunt produse romaniesti, aduse din toate zonele tarii… prefer sa platesc 1 leu + la kg de cartofi dar macar toti banii raman in tara, si nu se duc in Germania, Franta, Olanda sau nush ce tara din UE . Probabil ca-i aduc de la Fagaras, Buzau sau sF Gheorghe, ca acolo sunt zone bune pt cartofi,.

  2. Haha, o pishoarca de cafea de la americani la suprapret. Asa cum au spus cei de dinainte, ma mir ca au rezistat atat. Sunt multe alte cafenele cu preturi si produse mult mai bune in oras. Hai pa, locatie de putzi de bani-gata 🙂