accident pe autostrada a1 la sibiu între o mașină și un tir - o persoană rănită

Un accident rutier a avut loc luni dimineața pe autostrada A1 pe sectorul dintre Hornbach și Aeroport. O mașină a intrat în roțile unui TIR. O persoană este rănită, fiind transportată la spital.

„Pe Autostrada A1, pe sensul de mers Sibiu – Deva, la km 251 + 200m, după Hornbach spre Aeroport. s-a produs o coliziune în care sunt implicate un autoturism și un ansamblu TIR. Din primele cercetări se pare ca șoferul mașinii, un sibian de 33 de ani, a părăsit banda sa și a intrat în rotile unui ansamblu TIR”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma impactului, șoferul autoturismului a fost rănit. Acesta este transportat la spital. „S-au acordat îngrijiri medicale pentru o persoană de sex masculin, de circa 33 de ani care a fost transportat la UPU Sibiu, conștient și policontuzionat”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

La momentul redactării știri (ora 11:00) sunt restricții de trafic pe benzile 1 și de urgentă, se circulă doar pe banda 2, existând formată o coloană de mașini de aproximativ 500 metri. Se estimează reluarea traficului în 10-15 minute.

 

Ultima oră

Comentariul meu