s-a deschis aqua tobogane – cea mai nouă zonă de divertisment și relaxare din cadrul centrului aria și din sibiu

Centrul Aria a vineri, 17 Decembrie 2021, Aqua Tobogane – cea mai nouă zonă de divertisment și relaxare din cadrul Centrului Aria și din Sibiu. Pe lângă promovarea unui stil de viață sănătos prin sport, înot și relaxare în zona bazinului semiolimpic și a piscinelor sau recreere la Spa & Salină, acum Centrul Aria oferă comunității sibiene și activități complexe de distracție indoor cu specific de waterpark.s-a deschis aqua tobogane – cea mai nouă zonă de divertisment și relaxare din cadrul centrului aria și din sibiu

Proiectul a fost implementat prin viziunea domnului Brad Ioan, arhitectul întregului Centru Aria, și sub coordonarea domnului Mureșan Gelu – Inginer Structuri.

Investiția se ridică la peste 2,6 milioane Euro și aduce o extindere centrului de aproximativ 1500mp față de suprafața anterioară. Aqua Tobogane a adus împreună cei mai renumiți dezvoltatori, constructori și furnizori, dintre care amintim Polin Waterparks – cel mai mare furnizor la nivel european de tobogane și parcuri acvatice și alți parteneri precum: Perfect Imob Services, LLD Invest, Concasa, Gama Construct, Logycon, Alba Decor, Terra Building, CBP – Construct Business Projects, respectiv partenerii noștri strategici: Ambient și Profelis.

Noua facilitate include:

  • 4 tobogane cu lungimi între 16 și 110 metri, dispuse pe 4 etaje și 3 nivele de dificultate, destinate atât celor mici, cât și adulților;
  • Pool bar cu servire din apă, care oferă clienților un meniu diversificat de băuturi răcoritoare, cocktail-uri și produse pe bază de cafea;
  • Piscina de relaxare – cu adâncime între 1,10 și 1,30 metri.s-a deschis aqua tobogane – cea mai nouă zonă de divertisment și relaxare din cadrul centrului aria și din sibiu

Ocazionat de această nouă deschidere, Centrul Aria pune la dispoziția clienților săi o parcare nouă, suplimentară, de 70 de locuri și iluminată.

Pentru a oferi un cadou deosebit cu ocazia sărbătorilor de iarnă și în bucuria noii deschideri, Centrul Aria oferă accesul la Aqua Tobogane inclus in biletul de intrare sau abonamentul Aqua, cu păstrarea politicii de prețuri nemodificată. Dorim ca acest cadou să fie primit cu drag atât de clienții noi, cât și de cei care au fost alături de Centrul Aria în toată această perioadă de lucrări în ciuda posibilului deranj creat.

s-a deschis aqua tobogane – cea mai nouă zonă de divertisment și relaxare din cadrul centrului aria și din sibiu

Aqua-Spa-Sport:   Luni – Vineri: 6:30 – 21:00

                                 Sâmbătă – Duminică: 09:00 – 21:00

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Nici nu s-a deschis bine,ca s-a si „inchis” ! Mergi,platesti bilet intreg,care nu e deloc ieftin,si cand sa te bucuri de tobogane constati ca din 4,numai 2 sunt functionale! Pe langa asta,mi-e greu sa inteleg cum poti proiecta un aqua park fara o zona de tobogane dedicate copiilor,cu o piscina mai putin adanca si apa mai calda! Mai degraba merg la Deva,acolo e si mai ieftin si ofera mai mult!

  2. Dacă ar ai plăti ceva firma de curățenie…. Milioanele alea nu s ar risipi. De curând am fost la Aria Cisnădie care nu e inaugurată de foarte multă vreme și credeți-ma curățenia nu e punctul lor forte!