peste 200 de milioane de lei de la ministerul dezvoltării pentru firmele și autoritățile locale
Sursa: Mediafax.ro

Ministerul Dezvoltării a alocat peste 200 de milioane de lei pentru educație și creșterea competitivității unor firme și unor unități administrativ-teritoriale prin Programul Operațional Regional (POR).

Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, anunță că vineri a semnat 27 de contracte de finanţare.

 

Valoarea eligibilă totală este de 205 de milioane de lei, iar banii au fost alocați pentru două unități administrativ-teritoriale și 25 de întreprinderi mici și mijlocii.

 

„Județul Harghita, pentru înființarea unui incubator de afaceri sectorial în orașul Cristuru Secuiesc, va primi 6.502.323,50 lei, municipiul Piatra Neamț va primi 7.491.078,73 lei pentru investiții in infrastructura educațională gimnazială din cadrul Școlii Gimnaziale nr. 8, iar 25 de proiecte au ca principal obiectiv dezvoltarea mediului de afaceri, prin achiziționarea unor produse și echipamente moderne, consolidarea poziției în piață și extinderea activității unor firme”, a anunțat Cseke Attila.

 

Toate proiectele primesc finanțare din Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, derulat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu