juristul șpăgar de la poliția locală, dat afară - ”a lipsit nemotivat de la serviciu”
Sursa: Facebook/Profil Public

S.S.T., juristul Poliției Locale Sibiu, prins în flagrant în timp ce primea 600 de lei mită, a fost dat afară. Decizia vine ca urmare a faptului că a lipsit nemotivat de la serviciu în repetate rânduri și nu din cauza mitei cerute, despre care șefii săi nu au primit nicio informare oficială.

[fvplayer id=”429″]

S.S.T. a intrat în vizorul procurorilor după ce un sibian l-a denunțat că i-a cerut 600 de lei pentru a-i ”rezolva” avizele necesare pentru o copertină oricum construită ilegal la intrarea în casă.

VEZI AICI CUM A CERUT JURISTUL MITA ȘI CUM A FOST PRINS 

Conform paginii sale de Facebook, S.S.T. este un împătimit al grătarelor, pentru că în majoritatea pozelor apare lângă carnea sfârâind, dar și al pariurilor, pentru că în declarația de avere scrie că a câștigat 12.000 de lei din această activitate.

VEZI AICI ALTE DETALII DESPRE JURISTUL ȘPĂGAR 

A fost dat afară

”Poliția Locală Sibiu nu a primit până în prezent nici o comunicare oficială cu privire la cazul acestui angajat, un funcționar care își desfășoară activitatea la birou, nefiind polițist local. Din data de 28 octombrie 2021 până în prezent acesta a lipsit nemotivat de la serviciu, fiind de altfel sancționat și în trecut pentru astfel de abateri disciplinare care au constat în lipsa nemotivată de la birou. Pe cale de consecință, angajatul a fost destituit din funcția publică pe care a ocupat-o, urmare a verificărilor și constatărilor Comisiei de Disciplină.

Atât Poliția Locală cât și Primăria Sibiu își vor da întreg concursul în cercetările efectuate de organele abilitate, la solicitarea acestora. Primăria Sibiu condamnă categoric astfel de practici ilegale și imorale, nedemne de statutul de funcționar public, care aduc atingere imaginii restului personalului ce își desfășoară activitatea în mod corect și onest”, spune Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu