amfiteatru, săli de curs şi o sală de fitness de 800 mp în noul sediu ntt data romania din sibiu - galerie foto

NTT DATA Center Sibiu, noul birou al NTT DATA Romania, aflat în zona Trei Stejari, reprezintă o continuare a misiunii companiei de a aduce inovație și de a contribui activ, printr-o abordare vizionară, la crearea viitorului. NTT DATA Romania a deschis la Sibiu inca din 2006  prima sucursală în ţara iar în acest moment are cea mai mare echipa, după cea din Cluj-Napoca.

Cu o investiție a dezvoltatorului și a investitorilor de peste 11 milioane EUR, spațiul ocupat de compania japoneză are o suprafață de 10.000 mp, repartizați pe 9 niveluri și dispune de un număr impresionant de 325 de locuri de parcare.

La momentul preluării complexului Trei Stejari, care a reprezentat în trecut un reper al Sibiului, acesta se afla într-o stare avansată de degradare, depreciind aspectul zonei. Noua clădire a dus la o igienizare a spațiului care rămăsese în paragină de foarte mulți ani și a readus valoare întregii zone.

Clădirea a fost concepută ca un spațiu multifuncțional și adaptat pentru interacțiune, atât pentru evenimente interne cât şi pentru cele externe – amfiteatru, săli de curs dedicate studenţilor şi o sală de fitness de 800 mp dedicată membrilor echipei dar şi persoanelor din exteriorul companiei.

Astfel, noul spațiu păstrează conceptul de amenajare ”Into the Future” care se regăsește în întreaga rețea națională de birouri a NTT DATA Romania – concept adaptat, de această dată, echipei din Sibiu, personalității, nevoilor și așteptărilor specifice ale acesteia.

“Suntem prezenți de 15 ani aici, în Sibiu și ne mândrim cu o clădire de o asemenea prestanță, cu standarde similare sau chiar mai bune decât în celelalte locații pe care le avem în țară. Vorbim despre un spațiu complex, confortabil și modern, creat pentru colegii care aleg să utilizeze spațiile de birouri atunci când doresc, prin conceptul de shared desk, aceștia având posibilitatea să își rezerve spațiul de lucru. Această investiție confirmă tendința permanentă de creștere a filialei, de diversificare continuă a portofoliului de proiecte și implicit a echipei care preconizăm că va ajunge la 400 de colegi în următorii ani.” spune Cantemir Mihu – CTO NTT DATA Romania

Cu siguranță NTT DATA Center Sibiu, un câștig important în viața socio-economică, va deveni în scurt timp una din adresele cunoscute ale Sibiului și o contribuție la imaginea urbanistică a orașului, generând plusvaloare, locuri de muncă și posibilitatea de instruire și dezvoltare profesională în domeniul IT pentru mulți tineri

În noul context al modului de lucru hibrid, conducerea companiei consideră că o abordare integrată, care are în centru omul și nevoile lui actuale, este cea care va determina pe viitor modul de operare și modelul de lucru, care pune în balanță eficiența muncii de acasă cu beneficiile interacțiunii sociale.

“Am decis să menținem sediile deschise și am continuat investițiile în amenajarea spațiilor de birouri, respectiv mutarea în sedii noi – în Sibiu, Brașov și Novi Sad, oferind astfel o alternativă reală colegilor care doresc să lucreze și de la birou. Le oferim colegilor noștri instrumentele și tehnologiile potrivite pentru a fi eficienți, autonomi și conectați de oriunde.” transmite Maria Metz, CEO și membru al Consiliului de Administrație NTT DATA Romania

Turul virtual al sediului poate fi vizualizat aici.

 

NTT DATA – parte a NTT Group, este compania inovatoare de servicii IT cu prezență globală și cu sediul central în Tokyo. Sprijinim clienții în transformarea digitală a business-ului prin consultanță, soluții de industrie, managementul proceselor de business și digitalizarea serviciilor IT. NTT DATA asigură acestora, și societății în general, acces la un viitor digitalizat. Suntem dedicați pe termen lung succesului clienților noștri și îmbinăm acoperirea globală cu prezența locală în peste 50 de țări din întreaga lume. Vizitați-ne la ro.nttdata.com

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Am citit ca sala de fitness e destinata si celor din exteriorul companiei. Exista niste date de contact pentru sala de fitness?
    Multumesc