dezvăluiri despre dabo doner, naf naf și cotton pub  – dan paștiu: ”nu le-am mai spus niciodată” – joi la ”podcastu’ lui pope”

Episodul al șaselea de la ”Podcastu’ lui Pope” îl are ca invitat pe unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori din Sibiu. Puțină lume știe că Naf Naf, Cotton Pub, Blow Up sau Union, au fost puse pe picioare de către Dan Paștiu. Acesta conduce acum o mega afacere de succes: Dabo Doner. Aflați de la ”Podcastu’ lui Pope” pe oradesibiu.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube, cum a reușit să evite falimentul la Dabo Doner, dar și cum în timpul revoluției din 1989, Dan Paștiu a fost în fruntea revoluționarilor la Sibiu.

Noul proiect video produs de Ora de Sibiu și realizat de redactorul șef, Dragoș Popescu, continuă joi, 16 decembrie, cu cel de al șaselea episod.

YouTube video

După ce în episoadele anterioare, la ”Podcastu’ lui Pope”, au participat Teodor Birț, fost președinte al echipei de fotbal FC Hermannstadt și actual conducător la Inter Sibiu (VIDEO AICI), Christian Pinciu de la ”Backyard” (VIDEO AICI) și Ciprian, Ștefan, directorul de la CNM Astra (VIDEO AICI) și celebrul DJ, JayKo (VIDEO AICI), iar în cel de cincelea episod al podcast-ului  invitat estea fost, Andrei Drăgan, organizatorul Târgului de Crăciun din Sibiu (VIDEO AICI), la cel de la șaselea episod invitat este Dan Paștiu, fondatorul Dabo Doner.

Dan Paștiu dezvăluie în premieră lucruri neștiute despre Dabo Doner, dar și despre alte afaceri reprezentative din Sibiu, și vobește deschis despre cum i-a schimbat viața de fiecare dată, dar și despre planurile de viitor. Aflați totul joi, 16 decembrie, de la ora 20.00 la ”Podcastu’ lui Pope”.

Vă invităm să urmăriți episodul șase de la ”Podcastu’ lui Pope”, joi 16 decembrie, de la ora 20.00 pe oradesibiu.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube.

YouTube video

Vezi mai jos episoadele anterioare din ”Podcastu’ lui Pope”.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu