video foto strada măslinului din sibiu arată ca după război - craterele din șosea ”rup” mașinile locuitorilor

Primăria Sibiu se laudă mereu cu proiectele de modernizare ale străzilor din Sibiu. În același timp însă altele, destul de multe, nu doar că nu sunt asfaltate, dar pot fi folosite cu ușurință drept locație de filmare pentru o scenă de război. Și asta deoarece gropile sunt atât de adânci și dese, încât exact asta inspiră- o zonă calamitată. Este cazul străzii Măslinului din cartierul Turnișor.

[fvplayer id=”417″]

Cei care locuiesc în blocurile de pe strada Măslinului spun că le este groază când trebuie să plece cu mașina de acasă. Nu o dată au fost nevoiți să schimbe piese la mașini după ce au dat în gropile din ce în ce mai adânci și înșelătoare, mai ales atunci când sunt pline cu apă. Dar, au reușit să găsească o soluție de compromis: ori conduc pe trotuar, ori parchează pe străzi alăturate și parcurg restul drumului până acasă, pe jos.

video foto strada măslinului din sibiu arată ca după război - craterele din șosea ”rup” mașinile locuitorilor video foto strada măslinului din sibiu arată ca după război - craterele din șosea ”rup” mașinile locuitorilor video foto strada măslinului din sibiu arată ca după război - craterele din șosea ”rup” mașinile locuitorilor

”De peste 4 ani de când stăm aici nimeni nu a făcut nimic la strada asta. Am făcut petiții peste petiții la Primărie și ni s-a răspuns că o să se asfalteze atunci când se va face trenul metropolitan., care va trece aici, pe lângă. Păi asta va dura ani, până atunci ce facem, stăm așa, în gloata asta?”, spune unul dintre cei care locuiesc aici.

video foto strada măslinului din sibiu arată ca după război - craterele din șosea ”rup” mașinile locuitorilor video foto strada măslinului din sibiu arată ca după război - craterele din șosea ”rup” mașinile locuitorilor video foto strada măslinului din sibiu arată ca după război - craterele din șosea ”rup” mașinile locuitorilor video foto strada măslinului din sibiu arată ca după război - craterele din șosea ”rup” mașinile locuitorilor

Un alt sibian spune că după ce gropile i-au stricat una alta pe la mașină, parchează pe o stradă alăturată, asfaltată, și vine pe jos până la locuința sa. O șoferiță este și ea nemulțumită. ”Nu avem mașini de lux, dar oricum, să mergi zilnic prin gropile astea e greu. Mă doare sufletul când aud cum scârțâie mașina, nici nu mai avem pe unde să le ocolim”, spune tânăra.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu