video: autobuz tursib în flăcări în zona aeroportului - a luat foc în mers

Un autobuz Tursib a fost cuprins de flăcări miercuri după-amiaza. Acestea venea dinspre oraș și se deplasa către Continental, când în zona aeroportului a izbucnit un incendiu. Călătorii au coborât de urgență și nicio persoană nu a fost rănită. La fața locului s-au deplasat pompierii, care au stins focul. Se pare că incendiul a pornit din cauza unui scurtcircuit electric.

UPDATE

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric.

„Ȋn cursul zilei de astăzi, s-a produs un incident ȋn care a fost implicat un autobuz tip vechi din flota Tursib marca MAN NL. Din fericire, nu au existat victime. Incendiul a fost stins rapid, de către echipajul de Pompieri ajuns la fața locului. Compania de transport local Tursib ȋşi cere scuze pentru disconfortul creat”, spune Raluca Racz, purtătorul de cuvânt al TURSIB.

Știrea inițială

[fvplayer id=”420″]Incendiul a izbucnit miercuri după amiaza, în jurul orei 14:45. Autobuzul din flota Tursib se afla în mers în momentul producerii focului. Imediat, zona din spate a fost cuprinsă de flăcări.

„Două echipaje de pompieri militari și un echipaj SMURD din cadru ISU Sibiu au intervenit de urgență în municipiul Sibiu, șoseaua  Alba Iulia pentru stingerea unui incendiu izbucnit la compartimentul motor al unui autobuz transport persoane. Toți pasagerii din autobuz s-au autoevacuat în siguranță. Incendiul a fost lichidat prompt de către pompieri militari. Acesta a afectat compartimentul motor. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului se află în curs de stabilire”, transmite alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

video: autobuz tursib în flăcări în zona aeroportului - a luat foc în mers

Autobuzul circula pe traseul 112 și se îndrepta către stația de la Continental.

În zonă se circulă îngreunat.

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii