masa de crăciun, mai gustoasă cu produse naturale şi autentice de la seviş

Seviş Sibiu şi-a obişnuit deja consumatorii cu produse lactate naturale, de calitate, sănătoase, gustoase, care amintesc de gustul autentic de odinioară. Priceperea, răbdarea şi păstrarea reţetelor tradiţionale din Mărginimea Sibiului sunt principalele ,,ingrediente” de care Fabrica de Lactate din Cisnădie nu uită niciodată.

Lapte proaspăt şi natural, la doar 3,99 lei

,,Ne aflăm în plin sezon al sărbătorilor de iarnă, motiv pentru care venim cu vești bune pentru clienţii noştri! În luna decembrie, am început să oferim mici ,,cadouri” cumpărătorilor fideli şi nu numai. Ne-am propus să arătăm tuturor consumatorilor de lactate din Sibiu şi din ţară, că pentru noi atât calitatea produselor Seviş, cât şi fidelizarea clienţilor sunt două aspecte foarte importante. Astfel, pentru pregătirea bunătăţilor pentru masa de Crăciun, gospodinele se vor bucura în această perioadă de prețuri excelente! Un produs de bază, care este folosit în majoritatea prăjiturilor, cremelor pentru diverse deserturi este laptele. Până la sărbători, în magazinele Seviş din Sibiu, un litru de lapte cu 3,5% grăsime, poate fi cumpărat la preţul de doar 3,99 lei”, povesteşte despre oferta de iarnă, Magda Horhat, managerul Fabricii de Lactate Seviş. Un criteriu foarte important, care primează pentru cumpărători, este faptul că la Seviş, laptele este mereu proaspăt, pentru că provine de la propria fermă de văcuţe sau de la producătorii locali din judeţul Sibiu.masa de crăciun, mai gustoasă cu produse naturale şi autentice de la seviş

Untul Seviş, cremos și perfect pentru prăjituri, la un preţ special

De pe masa din Ajunul Craciunului, nu lipsesc niciodată dulciurile. Fiecare gospodină îşi doreşte o cină minunată de sărbători, alături de întreaga familie, motiv pentru care pregătirea diverselor feluri de mâncare a devenit un adevărat şi frumos ritual. Ne aflăm în sezonul prăjiturilor și al torturilor pline de arome, savuroase şi foarte gustoase. Deserturile reușite cer însă ingrediente de calitate, proaspete şi naturale, atât pentru a găti un preparat bun, cât şi pentru sănătatea organismului. Untul Seviș este astfel aliatul ideal pentru aceste delicatese! Prețul lui este de asemenea îmbietor! Untul cu 82% grăsime, la calup de 2 kg sau la baton de 400 gr, în aceste zile speciale este redus la doar 39,9 lei/kg. ,,Untul produs de fabrica noastră este natural, conține 82% grăsime și nu are conservanți sau aditivi. Termenul de valabilitate nu depășește 30 de zile, ceea ce arată că este sănătos, deoarece acest produs lactat, ca de altfel oricare alt aliment preparat din lapte, cu cât expiră mai repede, cu atât este mai natural”, lămureşte Magda Horhat,.masa de crăciun, mai gustoasă cu produse naturale şi autentice de la seviş

Pentru cele mai reuşite feluri de mâncare de Crăciun, preparate cu produse lactate sănătoase şi naturale, la prețuri foarte bune, cumpărătorii sunt aşteptaţi în magazinele Seviş din oraş:

Piaţa Cibin – luni-vineri 09.00-17.00 /sâmbătă 09.00-13.00

Piaţa Rahovei – luni-vineri 09.00-17.00 /sâmbătă 09-13.00

Intrarea magazinului Carrefour – luni-duminică 08.00-21.00

Incinta Fabricii de lactate (Cisnădie, Str, Sibiului, nr, 48) – luni-vineri 07.00-15.00. 

Pentru noutăți și informații despre produsele proaspete de la Seviș, se poate accesa si pagina de facebook a producătorului.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu