exclusiv prima declarație a lui eugen iordănescu după ce a fost reținut - joi urmează contestația la curtea de apel

Eugen Iordănescu, directorul Camerei de Comerț Sibiu a fost plasat vineri, 10 decembrie, sub control judiciar pentru 60 de zile. Este acuzat de procurorii sibieni de delapidare și trafic de influență. Atât procurorii, care ceruseră arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, cât și Iordănescu, au contestat la Curtea de Apel Alba decizia judecătorilor sibieni de a-l pune sub control judiciar. Apelul se va judeca joi. În acest timp, Eugen Iordănescu a făcut primele declarații pentru Ora de Sibiu.

AFLA DE AICI DETALIILE DE LA PERCHEZIȚII 

exclusiv prima declarație a lui eugen iordănescu după ce a fost reținut - joi urmează contestația la curtea de apel

După perchezițiile procurorilor, Eugen Iordănescu a fost reținut de aceștia pentru 24 de ore. Vinerea trecută a fost dus în fața judecătorilor care nu au acceptat cererea procurorilor pentru arest preventiv pe 30 de zile. Au considerat că măsura controlului pentru 60 de zile este echitabilă. Atât procurorii, cât și Eugen Iordănescu au făcut apel împotriva acestei decizii la Curtea de Apel Alba. Joi, 16 decembrie, judecătorii Curții se vor pronunța pentru una din variante.

În tot acest timp Ora de Sibiu a încercat să ia legătura cu Eugen Iordănescu pentru a-i afla punctul de vedere. Telefonul său a fost mereu închis. Miercuri însă, acesta a răspuns apelului și a făcut primele declarații. Întrebat cum se apără și care este versiunea sa în tot scandalul banilor delapidați, Iordănescu a spus că probabil va face declarații. ”Posibil să ne auzim săptămâna viitoare”, a fost replica lui.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică