6 motive pentru a alege brazi de crăciun artificiali

Crăciunul este aproape aici, așadar este momentul perfect pentru a vă cumpăra brazi artificiali. Există o mulțime de beneficii în alegerea unui arbore veșnic artificial pentru decorațiunile de sărbători din casă.

Când vine vorba de o sărbătoare cu tradiții, Crăciunul este una importantă și înțelegem că unii oameni se feresc să renunțe la brazii de Crăciun adevărați. Totuși, puteți împodobi și brazi argintii cu ghirlande și puteți strecura cadourile sub ei. Iată câteva motive pentru a lua în considerare un brad artificial anul acesta.

Nu trebuie să cumpărați unul nou în fiecare an

Acei brazi argintii de Crăciun vor rămâne mulți ani alături de dvs. Cât timp rezistă un brad artificial, desigur, depinde de calitatea originală și de depozitarea corespunzătoare. Puteți investi în saci de depozitare și cutii de depozitare făcute special pentru depozitarea bradului de Crăciun, astfel încât, chiar dacă cutia originală începe să arate puțin cam veche, să îl puteți depozita în siguranță.

Brazii artificiali nu conțin insecte și alergeni

Brazii cresc afară și sunt casa multor creaturi, inclusiv a gândacilor. S-ar putea credeți că bradul dvs. este la adăpost de insecte pentru că afară este frig, dar asta nu înseamnă că o familie de afide sau gândaci nu se află acolo, gata să se trezească atunci când bradul se va încălzi în casa dvs.

De asemenea, o mulțime de oameni sunt alergici la mirosul de brad și la praf. Animalele de companie pot fi alergice, de asemenea. Dacă observați un exces de strănutat în casa dvs. atunci când bradul proaspăt tăiat este adăugat în decor, ar trebui să luați în considerare alegerea unor brazi argintii artificiali și să vă salvați familia de răceală.

Brazii artificiali sunt mai puțin murdari

Nu numai că aduceți praf de pin și gândaci în casă, dar bradul dvs. de Crăciun va începe să se usuce pe parcursul lunii și va începe să scape ace de pin uscate pe podea. Va trebui să aspirați zilnic în jurul bradului, mai ales dacă aveți copii mici sau animale de companie care ar putea încerca să mănânce acele de pin.

Nu există ace uscate și căzute cu un brad fals. Dacă acei brazi argintii devin suficient de învechiți încât să devină fragili și să înceapă să se destrame, cumpărați unul nou. Probabil că nu veți vedea că bradul dvs. artificial începe să arate semne de uzură timp de ani de zile. Nu e ca și cum micile fire de PVC din care se fac acele riscă să cadă din cauza deshidratării și a neglijenței.

Puteți fi creativ

Puteți fi mai creativ cu un brad artificial. Pomii de Crăciun vii vin într-o singură culoare standard, dar puteți obține un brad artificial în roz, albastru, alb, negru, violet, verde sau chiar brazi argintii. Există și brazi de Crăciun strălucitori. Folosind brazi artificiali, puteți avea un brad de stil diferit pentru fiecare cameră din casă. Puteți obține un brad mic pentru birou și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la alergiile colegilor de serviciu.

Există și brazi artificiali care arată real

Pentru un preț corect, puteți găsi un brad de Crăciun artificial care arată aproape ca cel real. Nu toți brazii artificiali arată ca brazi falși. Dacă preferați ceva autentic, faceți câteva cumpărături și găsiți bradul care funcționează pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră. Căutați un brad de Crăciun artificial cu ramuri mai pline. Cu cât bradul pare mai gros, cu atât va părea mai real.

Brazii reali au un risc crescut de incendiu

Atât brazii artificiali, cât și cei adevărați prezintă un anumit risc de a deveni un pericol de incendiu, dacă le puneți luminițe. Orice fractură în firele pentru luminile de Crăciun ar putea declanșa un incendiu, dar riscul este mai mare atunci când aveți un brad real. Brazii de Crăciun vii se usucă, pe măsură ce stau în casa dvs. Trebuie să udați frecvent bradul real pentru a-l păstra proaspăt și sigur. Brazii falși nu au nevoie să fie udați și sunt realizați din materiale care sunt ignifuge.

 

Ultima oră

Comentariul meu