video: șofer surprins când „o ia la vale” pe alba iulia – a distrus mașina și a abandonat-o într-o parcare în sibiu

Un șofer și-a distrus mașina la începutul lunii decembrie pe Șoseaua Alba Iulia din municipiul Sibiu, după ce a intrat cu ea în stâlpii de pe marginea trotuarului. Omul a plecat imediat de la fața locului și a abandonat autoturismul într-o parcare de pe raza orașului. Agenții de la Poliția Locală spun că va fi sancționat.

UPDATE

“Incidentul s-a produs în 5 decembrie, la ora 3.30 dimineața. Mașina a fost identificată de Poliția Locală a doua zi, într-o parcare din cartierul Ștrand II. Proprietarul mașinii este sibian, dar identitatea persoanei care conducea mașina în momentul incidentului va fi stabilită de Poliția Rutieră. Primăria Sibiu a transmis IPJ o plângere pentru distrugerea bunurilor aparținând domeniului public”, spune Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Știrea inițială

Un șofer aflat la volanul unui autoturism a pierdut controlul volanului și, pe Șoseaua Alba Iulia, a intrat în stâlpii de pe marginea trotuarului. În ciuda distrugerilor, omul și-a continuat drumul. Totul s-a petrecut în noaptea de 4 spre 5 decembrie.

Sursele Ora de Sibiu spun că șoferul respectiv a circulat cu viteză, acesta fiind și motivul pentru care a pierdut controlul volanului. „În noaptea de sâmbătă spre duminică a intrat cu mașina în stâlpii de protecție de pe strada Alba Iulia colț cu Onisifor Ghibu. Se fac raliuri noaptea pe străzile din Sibiu”, spune un cititor Ora de Sibiu. [fvplayer id=”413″]

Întregul incident a fost suprins de camerele de supraveghere montate în municipiu, iar agenții de la Poliția Locală au făcut firul evenimentul. Aceștia au găsit autoturismul abandonat într-o parcare din oraș. Ulterior, a fost identificat și șoferul aflat la volan în acea noapte.

„După ce a urmărit acest film, surprins cu camerele de supraveghere, un echipaj al Poliției Locale a căutat mașina implicată în incident și a găsit-o, abandonată într-o parcare din municipiul Sibiu. Șoferul va suporta consecințele legale ale distrugerii din culpă”, spun reprezentanții Primăriei Sibiu într-o postare pe Facebook.
Sursa video: Facebook/Primăria Municipiului Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu