spectacol de revelion în piața mare la sibiu - „lucrăm să vedem ce putem face”
FOTO: Ovidiu Matiu

Autoritățile au relaxat unele măsuri restrictive, astfel că, în noaptea dintre ani, se pot organiza evenimente în aer liber. Deocamdată, în Sibiu nu se știe dacă va avea loc vreun spectacol de Revelion, cert este că organizatorii analizează situația și urmează să ia o decizie în acest sens.

Anul trecut, sibienii și turiștii care au ajuns în orașul de pe Cibin au petrecut Revelionul în liniște, iar asta fiindcă nu a fost organizat niciun eveniment, iar tradiționalul spectacol cu artificii a lipsit. Autoritățile au anunțat, la începutul lunii decembrie, că anul acesta se pot organiza evenimente specifice perioadei, în aer liber, fără restricții privind numărul de persoane și intervalul orar, dar cu purtarea măștii de protecție și cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii infecțiilor cu coronavirus. Dar fiindcă decizia a venit cam târziu, organizatorii au fost puși într-o oarecare încurcătură. Organizatorii Târgului de Crăciun din Sibiu spun că analizează situația și vor lua o decizie zilele următoare în ceea ce privește organizarea unui spectacol în noaptea dintre ani.

„De abia acum ne-am apucat să verificăm, dacă sunt artiști disponibili, dacă putem confirma ceea ce noi am prevăzut în luna mai când am început să ne organizăm. Nu era speranță că se vor putea organiza evenimente. Noi lucrăm să vedem ce putem face, va mai dura câteva zile până când putem lua o decizie”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, Andrei Drăgan, organizatorul Târgului de Crăciun din Sibiu.

Cel mai probabil, dacă se va organiza un spectacol în Piața Mare de Revelion, sibienii vor avea parte de un concert, dar și de focuri de artificii la miezul nopții.

Ultima oră

Comentariul meu