șase săli de sport din județul sibiu dotate printr-un proiect al studenților de la management - au primit mingi și coarde

Un proiect al studenților de la Facultatea de Management din Sibiu s-a dovedit util atât pentru ei, dar și pentru șase școli din mediul rural. Acestea au primit din partea studenților și a sponsorilor mingi, coarde și alte obiecte necesare desfășurării orelor de sport.

Studenții de la Facultatea de Management din Sibiu au primit o temă: să implementeze un proiect care să aibă un rezultat final. Trei dintre studenți s-au gândit să doteze trei săli de sport din mediul rural cu ceea ce este nevoie pentru ca elevii să poată practica mai multe sporturi în timpul orelor dedicate mișcării fizice.

”Împreună cu alți doi colegi am denumit proiectul EduSport. Am căutat săli de sport ale școlilor care nu aveau dotările necesare. Ne-am propus să căutăm sponsori pentru a le oferi ceea ce au nevoie. Ne-am propus să strângem 3.000 de lei pentru a ajuta trei școli. Nu a fost ușor, pentru că nici companiile, nici oamenii nu au fost receptivi în a dona. Totuși, cu ajutorul celor de la Keep Calling și Marquard am reușit să strângem 6.000 de lei și să ajutăm astfel 6 școli. Le-am donat mingi de fotbal, mingi de baschet, mingi de handbal, rachete de badminton, corzi, etc.”, spune Vanessa Măieran, unul din membrii echipei.

Școlile selectate pentru acest proiect au fost Liceul Tehnologic „Johannes Lebel” din Tălmaciu, Școala „Ion Pop Reteganul” din Orlat, Școala Gimnazială „Andrei Șaguna” din Șura Mare, Școala din Rusciori, Școala din Slimnic și Liceul Tehnologic din Mârșa.

Pentru că au avut succes cu acest proiect, studenții se gândesc să îl extindă și să ajute și alte săli de sport din cadrul școlilor.

Ultima oră

Comentariul meu