update: biciclistul lovit de un microbuz la avrig - „a fost operat, este în stare gravă”
foto: arhivă

Un biciclist a fost lovit, luni seara, de un microbuz pe DN1 la ieșire din Avrig spre Brașov. În urma impactului, acesta a fost rănit, fiind transportat de urgență la spital. Omul se afla în stare de inconștiență atunci când echipajele medicale au ajuns la fața locului și, în continuare, acesta este în stare gravă, fiind intubat.

UPDATE (15 decembrie)

„Pacientul a fost detubat, are o evoluție favorabilă în raport cu zilele anterioare, este conștient și stabil în momentul de față, și primește în continuare tratament de specialitate în cadrul secției ATI”, spune Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un accident rutier a avut loc seara trecută pe drumul dintre Avrig și Brașov. Un avrigean în vârstă de aproximativ 35 de ani a fost lovit de un microbuz de marfă, condus de un șofer în vârstă de 40 de ani din Arpașu de Jos. Bărbatul se afla pe o bicicletă în momentul în care a fost acroșat. Impactul a fost atât de puternic încât a intrat în comă.

La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje medicale, omul fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu. Biciclistul a fost operat, însă starea lui este în continuare gravă, fiind intubat.

„Pacientul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente în stare gravă, intubat. Bărbatul este policontuzionat, prezenta hemoragie internă și multiple fracturi. A fost operat, iar în momentul de față se află internat în secția ATI, fiind în continuare în stare gravă, intubat. Pacientul urmează să fie reevaluat și primește îngrijiri de specialitate”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu.

Politiștii desfășoară cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului. (DETALII DESPRE ACCIDENT, AICI)

Ultima oră

Comentariul meu