foto: un șofer beat a ieșit de pe drum și a plonjat într-un rău între tilișca și rod

Un șofer a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe partea carosabilă și a plonjat într-un râu între Tilișca și Rod.

Potrivit polițiștilor, bărbatul era singur în autoturism. Acesta a ieșit de pe drum și a căzut cu mașina în râu.

La fața locului s-au deplasat și pompierii, dar și un echipaj Smurd. foto: un șofer beat a ieșit de pe drum și a plonjat într-un rău între tilișca și rod

“Pompierii militari ai Punctului de lucru Săliște au intervenit de urgență cu un echipaj SMURD și un echipaj de pompieri militari pe DJ 106 E, între localitățile Tilișca și Rod unde un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă și a căzut într-un râu”, informează Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

S-a intervenit pentru deblocarea persoanei din autoturism, un bărbat de 65 de ani, conștient care a fost evaluat medical și transportat la UPU Sibiu pentru investigații suplimentare.

Acesta era băut. “Testarea sa alcoolscopica a indicat o valoare de 1,08 mg/l alcool pur in aerul expirat. In cauza, se intocmesc actele premergatoare efectuarii de cercetari penale sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere sub influenta alcoolului, respectiv vatamare corporala din culpa”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu