eugen iordănescu contestă măsura controlului judiciar - procurorii cer arest preventiv și au făcut apel

Directorul executiv al Camerei de Comerț Sibiu, Eugen Iordănescu, cercetat pentru delapidare și trafic de influență, a fost plasat, vineri, sub control judiciar pentru 60 de zile. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au cerut ca acesta să fie arestat preventiv, însă judecătorii au fost cei care au decis. Atât Iordănescu, cât și procurorii, au contestat hotărârea, iar dosarul se află pe rolul Curții de Apel Alba Iulia.

Eugen Iordănescu a scăpat de arestul preventiv, dar magistrații au impus o serie de restricții pe care dacă acesta le va încălca, va fi pus în arest la domiciliu sau va fi arestat preventiv. Cea mai dură măsură pare a fi aceea că nu are voie să vorbească cu fiul său, acesta fiind și el suspect în același dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu. Iordănescu a contestat decizia dată vineri de magistrații Tribunalului Sibiu.

VEZI AICI CE MĂSURI TREBUIE SĂ RESPECTE EUGEN IORDĂNESCU 

VEZI AICI DETALII DESPRE ACUZAȚIILE ADUSE LUI EUGEN IORDĂNESCU

La rândul lor, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, care l-au reținut miercuri pentru 24 de ore pe Iordănescu, și care au propus luarea măsurii arestului preventiv pentru 30 de zile, au contestat măsura controlului judiciar.

Fiindcă și aceștia, dar și Iordănescu au contestat hotărârea judecătorilor, dosarul s-a mutat pe rolul Curții de Apel Alba Iulia, urmând ca primul termen să aibă loc în 16 decembrie.

Vă reamintim că, în 8 decembrie, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au efectuat un număr de 13 percheziții domiciliare în municipiul Sibiu și București, din 32 de locații fiind ridicate documente, iar față de un număr de 35 de persoane au fost emise mandate de aducere în vederea audierii în cauză. Descinderile au avut loc și la Camera de Comerț Sibiu. (DETALII AICI)

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. ce oameni …..sinteti ,?ati auzit de sarbatorile de Craciun ? poate vrea sa taie porcu,poate vrea in Maledive ,nu va este jena sa cereti arestarea un hot marunt ?cind avem corhote de tilhari in functii publice ?ce daca o fi dosit 2-3 milioane de euro ? daca avea cheltuieli ?