un nou centru comercial in sibiu - prima shopping center

Firma sibiană OASIS Retail, Development & Consulting a inaugurat de curând un nou centru comercial în nordul Sibiului- PRIMA Shopping Center. Aflat în vecinătatea Hornbach, la ieșirea către Mediaș, tinde să devină cel mai mare centru comercial din Transilvania care a adus deja la Sibiu brand-uri în premieră, iar în perioada următoare va continua asta.

Un loc sigur pentru cumpărături

PRIMA Shopping Center prezintă un mare avantaj, și anume faptul că este extrem de aerisit, astfel că se evită timpul petrecut pe holurile închise ale unui mall clasic. Toate magazinele au acces exclusiv din zona exterioară și sunt dispuse pe suprafețe mari, între 500 și 1400 mp. Parcarea este și ea extrem de generoasă, cu peste 350 de locuri de parcare. Toate aceste facilități transformă centrul comercial într-una dintre cele mai sigure experiențe la cumpărături, în vreme de pandemie.

Brand-uri noi – acum și în viitor

PRIMA Shopping Center a finalizat astfel prima etapă de dezvoltare prin deschiderea a 11 magazine pe o suprafață de 9.000 de metri pătrați. Un Hypermarket Kaufland este situat și el în imediata vecinătate a galeriei comerciale.
Sibienii găsesc acum la PRIMA Shopping Center obiecte pentru casă & grădină, îmbrăcăminte, încălțăminte, electrocasnice și produse pentru animale. Dacă C&A, Takko, Deichman, Flanco, Pepco, Jysk sau KIK sunt mărci deja cunoscute sibienilor, la PRIMA Shopping Center au acum ocazia să facă cunoștință, în premieră, cu produsele de la Agroland Mega, SuperZoo, Numero Uno și Sportisimo:

  •  Agroland Mega este cea mai mare rețea de magazine agricole din Romania. Acesta comercializează furaje pentru animale și echipamente pentru ferme mici și medii, produse de grădinărit, dar și hrană pentru animale de companie.
  • Super Zoo este lider în Europa Centrala și de Est în domeniul animalelor de companie. Dispune de o gamă variată și de cea mai bună calitate de hrană, produse de igienă și accesorii pentru animale de companie.
  •  Numero Uno, magazinul multibrand de articole vestimentare şi încălţăminte, oferă cele mai renumite mărci din Spania la preţuri foarte accesibile.
  • Sportisimo, retailerul numarul numărul 1 în Cehia și Slovacia oferă cea mai variată ofertă de articole sportive, îmbrăcăminte și încălțăminte, produse exclusive de la branduri de top, doar produse originale.

un nou centru comercial in sibiu - prima shopping center

Dezvoltare

PRIMA Shopping Center își propune să aducă și în viitorul apropiat la Sibiu mărci de renume. În următoarea fază de dezvoltare vor fi realizate mai multe magazine de retail de mari dimensiuni, precum un magazin mare de jucării (Jumbo) , două magazine de mobilă, un magazin cu produse electronice & electrocasnice, o hyperfamacie și un hypermarket.
Totodată, mai multe magazine de fashion, încălțăminte, cosmetice, parfumerie, bijuterii, ceasuri, accesorii casă și decorațiuni, vor completa mixul celor existente.
Nu vor lipsi serviciile esențiale, de înfrumusețare, telefonie, bancă, farmacie, iar pe partea de alimentație publică, complexul comercial va dispune de mai multe magazine cu produse tradiționale & specialități, cafenele, restaurante cu terase generoase, un fast-food internațional de tip Drive Thru și desigur, alte sute de locuri de parcare și spații verzi.
La finalul lui 2023, suprafața totală destinată cumpărăturilor și petrecerii timpului liber va fi de peste 60.000 de metri pătrați.

un nou centru comercial in sibiu - prima shopping center

Acces ușor

La PRIMA Shopping Center parchezi ușor și rapid, accesul este facil atât pentru cei care ajung de pe autostradă, sunt în trecere spre localitățile învecinate Sibiului și în zona de nord, dar și pentru toți locuitorii municipiului Sibiu.
Astfel, noul centru comercial devine locul favorit pentru cumpărăturile tale!

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

    1. La aceasta intrebare ar trebui sa raspunda ce-i care au eliberat autorizatia de constructie,sa fi gandit caile de acces din Sibiu si catre Sibiu,numai ca la noi merge si asa.