se redeschide centrul de vaccinare din târgul de crăciun
Foto Facebook Targul de Craciun din Sibiu

Ideea unui centru de vaccinare deschis în mijlocul Târgului de Crăciun din Sibiu, chiar în căsuța lui Moș Crăciun, a fost una inedită, care a ”prins”. Sute de sibieni au venit aici și s-au imunizat. Căsuța a fost redată Moșului, dar ideea unui centru de vaccinare în Piața Mare nu a fost abandonată.

Începând de sâmbătă, 11 decembrie, în Piața Mare va fi amenajat, din nou, un centru de vaccinare. De această dată, logistica centrului va fi amenajată în apropierea Târgului, în zona Muzeului Brukenthal. „Am făcut tot posibilul să oferim vizitatorilor Târgului cât mai multe opțiuni pentru a avea posibilitatea să se bucure de surprizele pregătite pentru ediția din acest an. Încurajăm vaccinarea dar ne bucurăm în aceeași măsură și de vizitatorii care aleg să se testeze. Important este să savurăm, cu toții, spiritul Sărbătorilor”, mai spune Andrei Drăgan Răduleț.

Centrul va fi deschis între orele 12- 20 și vor fi două fluxuri de vaccinare. Unul cu Pfizer și unul cu Johnson. Cei care doresc să se imunizeze în acord de colinde o pot face până în 23 decembrie. Nu este nevoie de programare.

 

Ultima oră

Comentariul meu