reguli noi la târgul de crăciun din sibiu - pot intra și persoanele nevaccinate. cu o condiție
Sursa: Facebook/Târgul de Crăciun din Sibiu

Târgul de Crăciun din municipiul Sibiu atrage în fiecare zi o mulțime de vizitatori. În timpul săptămânii, majoritatea dintre ei sunt sibieni, oameni de-ai locului, însă în zilele de weekend, urbea se umple de turiști dornici să bea un vin fiert în incinta târgului, să admire bradul și să se dea în roata panoramică. Dacă inițial accesul în târg s-a făcut doar în baza certificatului verde, acum au voie să intre și persoanele nevaccinate. Este nevoie însă să prezinte rezultatul negativ al unui test covid.

Autoritățile au stabilit zilele acestea că și persoanele nevaccinate pot merge la mall, la cinema, la restaurant și la târgurile de Crăciun dacă prezintă un rezultatul negativ al unui test covid. Această nouă reglementare se aplică și în cazul Târgului de Crăciun de la Sibiu, potrivit organizatorilor.

„În urma actualizării reglementărilor naționale, de astăzi accesul la Târgul de Crăciun din Sibiu pentru adulți și copii cu vârsta peste 12 ani este posibil cu unul dintre următoarele documente:

– certificat verde de vaccinare sau de trecere prin boală
– test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore
– rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore”, anunță organizatorii târgului.
Copiii cu vârsta până în 12 ani inclusiv pot intra fără niciun document dacă sunt însoțiți de un adult care respectă una dintre condițiile de mai sus.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Ma “asta” pe “targul” vostru. Pot trai si fara …..daca, conditia este “natzi pass”.

  2. Chiar dacă am certificat verde tot nu mă duc , pentru că e o mizerie ceea ce fac acești nemernici ordinări! Nu poți NICIODATĂ să obligi pe cineva să facă ce vrea unul sau altul, întotdeauna există liberul arbitru,libertatea de a alege! Cine ești tu să obligi pe x sau y să facă ce vrei tu? Tu ai face ceea ce spun eu? NU ,e clar !!! Așa că terminați cu tâmpeniile astea! Instaurarea nazismului la nivel global a început din țările lui Hitler,adică Austria și Germania și se propaga prin oameni de încredere în funcțiile cele mai mari in stat ,in toate tarile lumii! Coruptă de Ursula von Der Lyer are grija sa vaccineze forțat toată Europa,iar lumea inca doarme,e in transa, încă visează! Va fii prea târziu,cei vaccinați și au semnat deja sentința!!! Ne rugăm pentru ei,sincer! Unul câte unul ,in timp vor pica! Nimeni nu zice nimic de acele coduri de 12 cifre+ litere care apar când dai Căutare cu Bluethootul telefonului!!! De ce? Sunt persoanele vaccinate!!!

  3. Psihologia maselor este studiata de mult. Intr-un experiment din 1951 – The Conformity experiment (sau Asch line experiment) este probata psihologia de turma a maselor. Majoritatea oamenilor vor sustine un neadevar evident, daca grupul din care fac parte sustine acest lucru.

    Apoi, experimentul Milgram publicat in 1963, arata foarte clar preocuparile elitei in studierea obedientei oamenilor in fata autoritatilor. Se demonstreaza ca marea majoritate a subiectilor vor aplica repetat socuri electrice unor oameni, stiind chiar ca acestia pot sa moara, doar pentru ca cel care conducea experimentul le spunea sa continue. Fara nici o amenintare, fara nici o constrangere, oamenii acceptau sa devina tortionari si chiar criminali, pentru ca o autoritate le-a cerut acest lucru.

    Ganditi-va ce se intampla astazi cu acest urias experiment mondial, pandemia, cu scopul inocularii, unde doctorii sunt folositi pentru a aplica protocoale ucigase, cu buna stiinta si mass-media este folosita pentru controlul de grup.

    Cautati aceste experimente si veti intelege ca cei care orchestreaza aceasta pandemie, stiu ce fac si o fac cu intentii diabolice. Cei care se incred in propaganda lor, se incred in cine nu trebuie si vor avea o surpriza ingrozitoare cand vor realiza ca au fost pacaliti.