recomandări de weekend - se deschide patinoarul din sub arini - filme bune la cinegold - la păltiniș, posibil să schiem
Foto Facebook Targul de Craciun din Sibiu

Relaxare este starea pe care fiecare dintre noi și-o dorește la final de săptămână. Iar acesta care începe este perfect pentru așa ceva. Majoritatea evenimentelor programate sunt indoor, și asta este foarte bine, pentru că se anunță câteva zile mohorâte și cu ploaie.

Printre reprizele de precipitații Târgul de Crăciun din Piața Mare este cea mai bună opțiune. Aici veți găsi atmosfera de sărbători care vă introduce în spiritul Crăciunului. Așa că timpul petrecut aici nu vă poate aduce decât bună dispoziție, mai ales că regulile de acces s-au relaxat. DETALII AICI

Patinoarele din Cisnădie (DETALII AICI) și Parcul Sub Arini (DETALII AICI) sunt deschise și ele, așa că patinatorii mai experimentați sau care acum învață, pot petrece câteva ore făcând mișcare.

recomandări de weekend - se deschide patinoarul din sub arini - filme bune la cinegold - la păltiniș, posibil să schiem

”Cenușăreasa- doar o poveste?” este piesa de teatru prezentată de Teatrul Gong în acest final de săptămână. Reprezentații vor fi sâmbătă de la ora 11 și 18 și duminică de la ora 11. „Cenușăreasa – doar o poveste?ʺ reprezintă o chemare de reîntoarce, pentru scurt timp, în lumea magică a poveștilor. Considerată a opta minune a lumii, povestea Cenușăresei este una dintre poveștile preferate ale copiilor, reușind să transmită valorile morale ale lumii în care trăim și care ne învață că răbdarea și speranța aduc fericirea, că bunătatea nu rămâne fără răsplată, iar în lupta dintre bine și rău, binele câștigă mereu. Piesa este recomandată copiilor de peste 3 ani.

La Teatrul ”Radu Stanca” se joacă sâmbătă, de la ora 19, ”The Hope Project” – O scenă de teatru goală. Niciun decor. Nicio regie. Doar zece actori în căutarea unei idei pentru un spectacol. Cine dă startul? Care să fie miza viitoarei producții? Cum poți transforma propria biografie într-un material scenic? The HOPE Project ne propune o plonjare în laboratorul de creație al actorului care, în munca sa cu sine însuși, își poate transforma propria poveste într-un adevărat spectacol.

recomandări de weekend - se deschide patinoarul din sub arini - filme bune la cinegold - la păltiniș, posibil să schiem

Un concert de Crăciun va ave aloc duminică, de la ora 18:00, în Biserica Evanghelică “Sf. Maria” din Piața Huet. Tematic, lucrarea ”Israeliții în deșert” evidențiază drumul poporului Israel din captivitate spre Țara Promisă. Prin urmare, subiectul este preluat din Vechiul Testament şi se pot trasa cu ușurință legăturile mai departe, până la apariția lui Mesia, a cărui naștere o sărbătorim de Crăciun. Adventul, care reprezintă perioada noastră de pregătire creștină pentru această aniversare, este un timp de căutare și repaus. Tocmai acest lucru l-a făcut şi poporul Israel de nenumărate ori în lunga și anevoioasa sa călătorie din captivitate. Biletele vor putea fi achiziționate din sacristia bisericii.

Cinegold are în ”meniu” filmele momentului. urmează două zile în care atât cei mici, dar și părinții lor pot alege un film potrivit vârstei. Programul este complex: Eternii, Encanto, Familia Monstrulescu 2, Hai să cântăm din nou!, Poveste din cartierul de vest, Dune, Venom: să fie carnagiu, Casa Gucci. Programul complet, AICI. 

Schiul ar putea fi cuprins și el în activitățile de weekend, dacă va continua să ningă. Cei de la Arena Platoș vor lua vineri seara o decizie în privința deschiderii pârtiilor.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu