tânăra din nepal, decedată în accident la rășinari - prietenul fetei: „eu i-am anunțat frații”

Parbati Rai, tânăra în vârstă de 37 de ani din Nepal stabilită la Sibiu, care a decedat marțea trecută într-un accident rutier grav la Rășinari, urmează să fie repatriată în țara sa natală. Iubitul femeii nu a reușit încă să vadă trupul, însă el a fost cel care a dat familiei fetei cumplita veste.

Un accident grav a avut loc la finalul lunii noiembrie pe drumul dintre Rășinari și Păltiniș. Un autoturism s-a izbit de un autobuz care circula din sens opus, iar în urma impactului două persoane au murit. Una dintre persoanele decedate este o tânără din Nepal, stabilită în municipiul Sibiu.

VEZI AICI IMAGINI DE LA ACCIDENT

Parbati Rai s-a mutat în România în urmă cu ceva vreme, având un permis de ședere. Aceasta era angajată la o pensiune din Păltiniș, iar în acea dimineață mergea la muncă. Tânăra locuia într-un apartament din oraș împreună cu iubitul ei. Sibianul a aflat de accident câteva ore mai târziu, iar din acea zi încearcă să vadă trupul femeii. Din păcate, nu a reușit nici până astăzi să intre la morgă pentru identificarea cadavrului, nefiind căsătorit sau ruda a tinerei.

„Am fost la poliție, la morgă oricum nu am acces, că nu am acte. Eu am stat cu ea în casă, aveam amândoi domiciliul acolo, dar chiar și așa nimeni nu m-a contactat să îmi spună ce s-a întâmplat cu ea. După ce am aflat de accident și că a decedat, am vorbit cu frații ei și le-am dat vestea”, povestește Florin, iubitul fetei.

În prezent, trupul neînsuflețit al femeii se află la morgă în Sibiu, iar autoritățile se ocupă pentru repatrierea în Nepal. „Am trimis pașaportul și permisul de ședere la ambasadă la București pentru procedurile necesare repatrierii”, mai spune tânărul.

MAI MULTE DETALII DESPRE ACCIDENT AICI 

Ultima oră

Comentariul meu