S-a dat singur de gol – Sibian fără permis la volan, a făcut cale întoarsă când a văzut poliția
foto: arhivă

Un bărbat în vârstă de 40 de ani s-a urcat la volan deși nu avea permis de conducere și, în timp ce mergea pe o stradă din Șura Mare, a observat un echipaj de poliție. Omul a făcut cale întoarsă ca să-i evite pe agenți, însă aceștia au plecat în urmărirea lui. Polițiștii l-au prins și au întocmit un dosar penal.

„La  data de 08 decembrie a.c., în jurul orei 17:50, pe str. Hambei din Șura Mare, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au observat în trafic un autoturism al cărui șofer a schimbat brusc direcția de mers pentru a evita trecerea pe lângă ei. Autoturismul a fost urmărit și oprit pe strada Văii din localitatea Hamba iar la volanul autoturismului a fost depistat un localnic în vârstă 40 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, informează Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Ultima oră

Comentariul meu