video podcast - povestea neștiută a târgului de crăciun din sibiu - dezvăluiri în premieră la ”podcastu’ lui pope”
FOTO - Targul de Craciun din Sibiu - Pagina oficială de Facebook

Episodul cinci de la ”Podcastu’ lui Pope” îl are ca invitat pe organizatorul  celui mai cunoscut și totodată cel mai frumos Târg de Crăciun din România.  Andrei Drăgan  dezvăluie în premieră lucruri neștiute despre evenimentul care atrage zeci de mii de oameni în fiecare an, din toate colțurile țării și din străinătate. Aflați de la ”Podcastu’ lui Pope” pe oradesibiu.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube, cum organizatorul principal și-a ipotecat casa, pentru a achita costurile de organizare, în urmă cu câțiva ani.

Noul proiect video produs de Ora de Sibiu și realizat de redactorul șef, Dragoș Popescu, continuă joi, 9 decembrie, cu cel de al cincelea episod.

YouTube video

După ce în episoadele anterioare, la ”Podcastu’ lui Pope”, au participat Teodor Birț, fost președinte al echipei de fotbal FC Hermannstadt și actual conducător la Inter Sibiu (VIDEO AICI), Christian Pinciu de la ”Backyard” (VIDEO AICI) și Ciprian, Ștefan, directorul de la CNM Astra (VIDEO AICI) și celebrul DJ, JayKo, în cel de cincelea episod al podcast-ului realizat de redactorul șef al Ora de Sibiu, invitat este organizatorul Târgului de Crăciun din Sibiu.video podcast - povestea neștiută a târgului de crăciun din sibiu - dezvăluiri în premieră la ”podcastu’ lui pope”

Andrei Drăgan dezvăluie în premieră lucruri neștiute despre Târgul de Crăcium, și vobește deschis despre cum i-a schimbat viața acest eveniment, despre cum și-a ipotecat casa pentru a face rost de bani, ca să achite costurile uneia dintre ediții, dar și despre planurile de viitor. Aflați totul joi, 9 decembrie, de la ora 20.00 la ”Podcastu’ lui Pope”.

Vă invităm să urmăriți episodul cinci de la ”Podcastu’ lui Pope”, joi 9 decembrie, de la ora 20.00 pe oradesibiu.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube.

YouTube video

Vezi mai jos episoadele anterioare din ”Podcastu’ lui Pope”.

Ultima oră

Comentariul meu