casting pentru primul film despre revoluția de la sibiu - se caută actori pentru “sibiu ’89”
Foto Nicu Cherciu

Primul film de ficțiune, bazat pe realitatea Revoluției din 1989 de la Sibiu, va fi filmat în oraș, la finalul lunii ianuarie. Scenariul urmărește povestea unui căpitan de miliție și povestea întâmplării celor peste 300 de oameni închiși în bazinul unei unități militare. Sibienii au șansa de a juca în acest film.

VEZI AICI DETALII DESPRE FILM ȘI CE SPUNE REGIZORUL 

O parte din scene vor fi filmate la Brăila, iar apoi, la finalul lunii ianuarie și începutul lunii februarie, echipa se va muta la Sibiu. Și aici este nevoie de actori și figuranți, astfel că cei care își doresc să facă parte din acest proiect au ocazia să particice la castingul care va avea loc în acest final de săptămână.

”Ai șansa să joci într-un film românesc care se va filma la Sibiu în ianuarie – februarie 2022! Căutăm persoane cu vârste peste 18 ani pentru SIBIU ’89, în regia lui Tudor Giurgiu, un film de ficțiune inspirat de evenimentele reale din decembrie 1989, petrecute la Sibiu.

? Înscrierile se fac sâmbătă, 11 decembrie, și duminică, 12 decembrie, la Pensiunea – Gasthof Sara, Calea Turnișorului 139, (Sibiu), între orele 10:00-19:00.
? Pentru mai multe detalii, ne poți contacta la nr. de tel: 0770784525 (Maria), 0744269279 (Mădălin) sau pe casting@connectcasting.ro, cu subiectul ‘’Casting Sibiu’’ – Agenția ConnectCasting.

Te așteptăm!” este anunțul pentru cei interesați să joace în film.

Ultima oră

Comentariul meu