primăria șelimbăr dă în folosință mitropoliei un teren - se va construi o biserică

Primăria Șelimbăr dă în folosință gratuită Mitropoliei Ardealului un teren situat pe raza comunei pentru construirea unei biserici. Aceasta va fi ridicată în cartierul Tineretului din comună. 

Terenul are o suprafață totală de 1.009 metri pătrați, având o valoare de inventar de 21.710 lei. Terenul, pe care în prezent nu este nicio construcție, va fi utilizat exclusiv în scopul construirii și funcționării unei biserici. 

„Terenul respectiv este dat în folosință Mitropoliei Ardealului. Biserica va fi construită pe Drumul Județean DJ106 D către Cisnădie”, a spus primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu.

„Se aprobă darea în folosință gratuită către Patriarhia Română, Mitropolia Ardealului, Arhiepiscopia Ortodoxă Română Sibiu a imobilului-teren situat în Cartierul Tineretului din localitatea Șelimbăr, identificat prin CF nr. 108951 Șelimbăr, în suprafață de 1.009 mp, categoria de folosință pășune aflat în domeniul privat al Comunei Șelimbăr, destinat construirii unei biserici”, se arată într-un proiect de hotărâre al Consiliului Local Șelimbăr. 

Proiectul a fost adoptat la finalul lunii octombrie cu douăsprezece voturi pentru și cinci abțineri.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu