pauză în liga secundă - fc hermannstadt calificată matematic în play-off

Sibienii sunt siguri de prezența în grupa de promovare cu trei etape înainte de finalul sezonului regular, după ce prahovenii, pe care chiar etapa trecută i-au învins la Mediaș, reușiseră această performanță cu cinci runde înainte de final.

În etapa a 16-a, FC Hermannstadt a remizat la Chiajna, 0-0 cu Concordia, rezultat care i-a adus un nou punct în clasament și un total de 35 de puncte, scrie ProSport.

Chiar dacă FK Csikszereda a învins la Timișoara Ripensia, cu 2-1, și s-a menținut pe locul 7, iar diferența dintre sibieni și ciucani s-a redus la nouă puncte, aceasta a devenit suficientă pentru ca trupa lui Marius Măldărășanu să-și îndeplinească primul obiectiv.

Fiindcă în joc, în sezonul regular, mai sunt puse câte nouă puncte pentru fiecare echipă, iar FC Hermannstadt a câștigat cu 4-1 meciul direct avut cu FK Csikszereda, tocmai în etapa a 5-a, echipa din Sibiu a devenit acum matematic sigură de prezența în play-off. Ciucanii, aflați acum pe locul 7, primul de sub locurile de play-off, nu mai pot depăși în clasament trupa lui Marius Măldărășanu, chiar dacă aceasta ar pierde ultimele ei trei jocuri rămase de disputat.

În aceste condiții, la finalul anului 2021, cu trei etape înainte de finalul sezonului regular, în play-off-ul Ligii 2 din 2022 sunt calificate matematic două echipe: Petrolul Ploiești și FC Hermannstadt. În acest moment, între primele două clasate este o diferență de șapte puncte: 42 față de 35.

Ultima oră

Comentariul meu